Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul unei echipe de tradiţie din Europa încă aşteaptă transferul lui Nicolae Stanciu! "Există dorinţa, iar el e un jucător excepţional"

Antrenorul unei echipe de tradiţie din Europa încă aşteaptă transferul lui Nicolae Stanciu! "Există dorinţa, iar el e un jucător excepţional"
Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) rămâne un fotbalist la mare căutare, inclusiv în Europa. Fostul său club încă visează la transferul internaţionalului român, care mai are contract în China până la finalul anului următor.

Clubul din Europa care încă doreşte transferul lui Nicolae Stanciu: "Are uşa deschisă"

Nicolae Stanciu a părăsit Europa în martie 2022, cu destinaţia Wuhan Three Towns. În prima ligă chineză, tricolorul a cucerit titlul de campion şi Supercupa Chinei, dar actualul sezon este modest pentru echipa sa. 

Mijlocaşul este doar pe locul al şaptelea în campionat, iar viitorul său va fi discutat în curând, în condiţiile în care contractul cu Wuhan Three Towns va expira la finalul anului 2024. 

Echipa etern interesată de Nicolae Stanciu este Slavia Praga, club unde românul a făcut o figură frumoasă. 

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a vorbit din nou despre dorinţa de a-l avea sub comandă pe Nicolae Stanciu

"Cred că Nico are întotdeauna uşa deschisă la Slavia. Bineînţeles, există întotdeauna o dorinţă pe de o parte, dar pe de altă parte este latura economică, despre ce îşi poate permite clubul.

Dar Nico a fost un jucător excepţional, o persoană grozavă. Personal, m-am simţit foarte bine lucrând cu el. În acelaşi timp, simt că ar trebui să existe un jucător în echipă care să fie pe placul oamenilor", a declarat Jindrich Trpisovsky, conform Sportyzive.cz.

Nicolae Stanciu a jucat pentru Slavia Praga între 2019-2021, a câştigat două titluri în Cehia şi a fost titular pentru echipa din capitală atât în Champions League, dar şi până în sferturile de finală ale Europa League. 

  • 25 de goluri marcate şi 28 de pase decisive în 111 meciuri sunt cifrele lui Nicolae Stanciu la echipa de tradiţie a Cehiei. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu wuhan three townsnicolae stanciu slavia praga 

viewscnt
Articole similare