Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu, revenire de bun augur la Rakow! La două luni după ce a retrogradat cu Mioveni, Liviu Antal a jucat în Champions League. Cum s-au descurcat fotbaliştii români

Sorescu, revenire de bun augur la Rakow! La două luni după ce a retrogradat cu Mioveni, Liviu Antal a jucat în Champions League. Cum s-au descurcat fotbaliştii români
Comentarii

Deian Sorescu şi Liviu Antal sunt singurii români ce au evoluat marţi, în meciurile de calificare din turul 1 al Ligii Campionilor.

Fundaşul împrumutat în sezonul trecut de Rakow la FCSB a intrat la pauză, când scorul dintre formaţia poloneză şi Flora Tallinn era 0-0. Campioana Polonia a deschis scorul la 10 minute după pauză, iar tabela nu s-a mai modificat până la final. În mod normal, Rakow o va întâlni pe Qarabag, formaţia ce a cucerit titlul în Azerbaidjan. Pentru gazde, Bogdan Racoviţan a fost rezervă neutilizată.

Liviu Antal, de la lanterna roşie din România, direct în Champions League

Fostul fotbalist al Oţelulului a fost introdus în ultimul sfert de oră al partidei dintra noua sa formaţie, Zalgiris Vilnius şi Struga. Campioana Lituaniei nu a reuşit să îşi creeze un avantaj pentru partida retur din Bosnia, iar partida s-a terminat nedecis, scor 0-0. Antal a fost cu adevărat unul cei mai importanţi jucători ai alb-verzilor, în prima perioadă în care a jucat în Lituania. Între 2017 şi 2020, Antal a marcat 57 de goluri pentru Zalgiris.

Liviu Antal a retrogradat cu CS Mioveni în Liga 2 la finele sezonului trecut din Superligă. Câştigătoarea dublei dintre Zalgiris şi Struga va da piept cu Galatasaray.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare