Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jackpot! Neluţu Varga a dat lovitura! Suma fabuloasă pe care CFR o va încasa după transferul lui Scuffet

Jackpot! Neluţu Varga a dat lovitura! Suma fabuloasă pe care CFR o va încasa după transferul lui Scuffet

Superliga

Comentarii

Simone Scuffet e aproape de plecarea de la CFR Cluj. Italianul a făcut vizita medicală cu Cagliari, echipă care l-a cumpărat din Gruia după un sezon excelent, şi va pleca din România înapoi în ţara natală.

Transferul lui Scuffet în Serie A, ”jackpot” pentru CFR

Cagliari ar urma să îi platească 2.000.000 de euro grupării din Gruia în schimbul lui Scuffet, dar, conform Prosport, clujenii ar mai putea încasa 1.500.000 de euro dacă Scuffet va apăra 10 meciuri în sezonul următor din Serie A. Mai mult decât atât, sursa citată relatează că CFR va primi 20% din următorul transfer al italianului, dacă suma mutării depăşeşte 2.000.000 de euro. 

Cătălin Căbuz, înlocuitorul lui Simone Scuffet la CFR Cluj

Cătălin Căbuz (27 de ani) este considerat înlocuitorul perfect pentru Simone Scuffet. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a adus în discuţie numele lui Cătălin Căbuz, fost portar în naţionala de tineret, când s-a pomenit despre plecarea lui Scuffet.

"Pandi" e sigur că goalkeeperul adus de la Chindia Târgovişte poate face faţă cu brio în poarta lui CFR Cluj în noul sezon. În plus, expertul Orange Sport a mai spus că, probabil, Căbuz ştia că Scuffet va pleca în această vară încă din momentul în care a semnat cu CFR Cluj acum şase luni.

"(n.r. - Cătălin Căbuz) El de ce a venit? Probabil că ştia de atunci că se întâmplă ceva cu Scuffet. El de ce s-ar fi dus la CFR? El n-a văzut la Bălgrădean că e rezervă? Nu găsea unde să se ducă? CFR Cluj te ia acum când îţi dă jumătate din banii pe care îi dădea înainte. Merită să aperi un meci din cinci în cinci luni!?", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cătălin Căbuz a fost titular în poarta Chindiei Târgovişte în sezonul trecut de Superligă: a apărat în 35 de meciuri, iar în şapte dintre ele nu a luat gol.

Afla mai multe despre: cfrscuffet 

viewscnt
Articole similare