Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertisment pentru Farul! Scandal uriaş la meciul care poate decide următorul adversar al campioanei României din Champions League. Meciul a fost întrerupt din cauza suporterilor

VIDEO | Avertisment pentru Farul! Scandal uriaş la meciul care poate decide următorul adversar al campioanei României din Champions League. Meciul a fost întrerupt din cauza suporterilor
Comentarii

Partida dintre Hamrun Spartans şi Maccabi Haifa din primul tur al calificărilor pentru grupele Ligii Campionilor a fost întrerupt după aproape o oră de joc din cauza incidentelor provocate de fanii israelieni.

Campioana Israelului a început mai greu partida din Malta şi a deschis scorul abia după 41 de minute pe sinteticul din Ta Qali. Ultraşii lui Maccabi au fost vocali pe toată durata primei reprize şi au aruncat cu torţie pe suprafaţa de joc, fapt ce a afectat gazonul artificial. Lucrurile au degenerat în minutul 55, atunci când suporterii micuţei Hamrun au strigat ”Palestina”, fapt ce i-a scos din sărite pe fanii echipei oaspete.

Scandările maltezilor i-au înnebunit pe israelienii care au pătruns în zona rezervată gazdelor şi au fost cu greu opriţi de forţele de ordine. Arbitrul scoţian al meciului a oprit partida timp de 35 de minute, dar jocul s-a reluat.

Dacă o va învinge pe Sheriff, Farul va juca cu Maccabi Haifa

Pauza provocată de întrerupere i-a prins bine campioanei Israelului. La doar un minut de la reluare, Maccabi a făcut 3-0 şi a închis tabela cu 10 minute înainte de final, la 4-0. Astfel, este destul de clar că Maccabi va avansa în turul doi al Ligii Campionilor, acolo unde va da de câştigătoarea dublei dintre Farul şi Sheriff Tiraspol. 

 

Meciul dintre Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol are loc miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu, live text pe Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: liga campionilorfarul 

viewscnt
Articole similare