Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul meci european, o provocare pentru Farul Constanţa: "S-a ridicat la nivelul celor de play-off de anul trecut. Eu aşa am simţit"

Primul meci european, o provocare pentru Farul Constanţa: "S-a ridicat la nivelul celor de play-off de anul trecut. Eu aşa am simţit"

Farul Constanța

Comentarii

Dragoş Nedelcu, jucătorul echipei Farul Constanţa, este încrezător că formaţia sa poate merge în turul următor al Ligii Campionilor şi s-a declarat mulţumit de o victorie obţinută fără gol primit.

Dragoş Nedelcu: "Este important că am obţinut un rezultat pozitiv"

„Este important că am obţinut un rezultat pozitiv. Acum foarte importantă este recuperarea şi să ne gândim la următorul meci. Meciul din Supercupă ne-a ajutat foarte mult pentru astăzi. 

Era important să fim încrezători şi să revenim la forma de anul trecut. Despre adversari, mister le-a anticipat sistemul de joc, i-am simţit o echipă foarte bună. Dar era important rezultatul. 

Şi important este că nu am primit gol azi. A fost un meci foarte tare. Cred că s-a ridicat la nivelul celor de play-off de anul trecut. Eu aşa am simţit. Returul trebuie să îl pregătim măcar la fel de bine precum meciul de azi”, a mai spus Dragoş Nedelcu.

Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia moldovenească Sheriff Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. 

Returul se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol.

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta sheriff tiraspoldragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare