Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un lider” Gică Hagi, mândru că fiul său a ajuns în topul celor de la Big Data

”E un lider” Gică Hagi, mândru că fiul său a ajuns în topul celor de la Big Data

Superliga

Comentarii

Telekom Sport a scris ieri despre studiul realizat de cei de la Big Data, menit să arate care sunt jucătorii din lume care pot fi asemănaţi cu Lionel Messi pe baza datelor deja existente. Gică Hagi a vorbit despre acest subiect şi spune că Ianis a demonstrat că ”este un lider”.

”Calitatea lui importantă e că îi place fotbalul şi vrea să ajungă fotbalist. Îi place să se antreneze. Mai are de progresat foarte mult. 09,56 Şi-a făcut o identitate acum, îl cunoaşteţi şi cred eu că acest lucru care a venit acum legat de acest aspect arată că Ianis e un jucător determinant, un decar adevărat care poate să facă diferenţa  şi trebuie să facă diferenţa în meci. E un lider”, a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Deşi fiul său a ajuns acum o certitudine, ”Regele” recunoaşte că în trecut era subiectiv când vorbea despre Ianis

”E o certitudine că de când vorbesc despre el. E clar că în prima zi când am vorbit despre Ianis am fost subiectiv, pentru că era prima zi. Dar nu în a doua, nu în a treia, nu peste un an, pentru că el a demonstrat şi mă bucur că el a demonstrat că e un jucător valoros şi tot ce am zis eu s-a adeverit.

Nu era în mintea mea să vorbesc foarte frumos despre băiatul meu, era doar un jucător care îmi plăcea foarte mult, era foarte dotat de mic. Toţi antrenorii cu care o să vorbiţi o să vedeţi că indiferent că e lotul naţional sau echipele noastre din Academie, el întotdeauna a fost un protagonist, întotdeauna a fost un jucător care şi-a asumat rolul de lider. A făcut diferenţa la juniori, la orice categorie”, a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare