Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1 la care poate ajunge Săpunaru, anunţată! Se bate pentru titlu dacă acceptă: primele informaţii

Echipa din Liga 1 la care poate ajunge Săpunaru, anunţată! Se bate pentru titlu dacă acceptă: primele informaţii
Comentarii

Cristian Săpunaru (37 de ani) a anunţat că a ieşit din graţiile antrenorului de la Kayserispor, iar acesta ar putea reveni în Liga 1. Presa din Oltenia anunţă că fundaşul central ar putea fi o variantă pe placul patronului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.

Cristian Săpunaru s-ar putea transfera în Liga 1 după ce pleacă de la Kayserispor

Cluburile din Liga 1 au început căutările pentru noul sezon din Liga 1. Universitatea Craiova s-ar fi întărit deja cu un fotbalist din naţionala României, fiind primul transfer pentru următoarea stagiune, dar continuă căutările. 

„Dacă se continuă aşa, trebuie să căutăm jucător”, a declarat antrenorul Marinos Ouzounidis, la finalul meciului cu Botoşani. 

O variantă low-cost pentru olteni ar putea fi Cristian Săpunaru, cel care a anunţat, recent, că nu mai intră în planurile antrenorului de la Kayserispor. 

"Am fost informat de antrenor că nu mai fac parte din echipă şi nici din planurile sale. Respect decizia antrenorului, chiar dacă nu sunt de acord cu ea, dar trebuie să o respect, întrucât respect clubul", a anunţat apărătorul central. 

Conform 3minute.net, Mihai Rotaru se poate orienta spre Cristian Săpunaru, pe care l-a dorit şi în trecut. Fostul fotbalist al lui Rapid Bucureşti mai are contract cu Kayserispor până în vară, iar acesta ar putea veni gratis la echipa din Oltenia. 

Sursa citată anunţă că Săpunaru este un fotbalist îndrăgit de fanii olteni, iar transferul acestuia s-ar putea realiza după modelul celui al lui Marius Constantin, un alt fotbalist cu experienţă şi cu aptitudini de lider. 

  • Kayserispor e clubul pentru care Cristian Săpunaru a jucat cele mai multe meciuri din carieră, 105 la număr, cu unul mai mult decât la FC Porto. 
  • În Turcia, apărătorul central a mai evoluat la Denizlispor, iar în România ultima dată a jucat la Astra Giurgiu. 

Universitatea Craiova are probleme în apărare

Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis are probleme în apărare. Paul Papp s-a accidentat şi a fost operat în Italia, în timp ce Acka a fost izolat de conducere, după disensiunile din iarnă. Singurele variante pe care Universitatea Craiova le are acum sunt Marius Constantin şi Mihai Bălaşa. 

U Craiova e pe locul al treilea în Liga 1, cu 34 de puncte, iar în această etapă din play-off va juca împotriva FCSB-ului, joi, de la 19:45, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: sapunarucristian sapunaruuniversitatea craiovau craiovatransfer cristian sapunaru 

viewscnt
Articole similare