Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduarda Amorim se pregăteşte intens pentru duelurile cu CSM. Căţelul său i-a devenit partener de sport | VIDEO

Eduarda Amorim se pregăteşte intens pentru duelurile cu CSM. Căţelul său i-a devenit partener de sport | VIDEO

Handbal

Comentarii

Eduarda Amorim a recunoscut că echipa sa are emoţii înaintea meciurilor cu CSM Bucureşti, din sferturile Ligii Campionilor. Ca şi restul colegelor, interul stânga de la Gyor se antrenează acasă, pentru a rămâne în formă. Nu face însă exerciţiile de una singură. Căţelul său ţine locul greutăţilor din sala de forţă.

Eduarda Amorim a semnat cu Gyor în 2009 şi de atunci şi-a trecut în palmares 5 trofee ale Ligii Campionilor şi 10 titluri de campioană în Ungaria. Asemenea performanţe se obţin însă cu multă muncă. Pandemia de coronavirus îngreunează însă misiunea sportivilor de performanţă. Aceştia sunt nevoiţi să se antreneze singuri, în propriile case, departe de aparatura performantă din sălile de sport. Este şi cazul Eduardei Amorim, care în lipsă de alte variante, a apelat la căţelul său, pentru a îngreuna exerciţiile fizice. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

35 kg squat  #homeexercises #stayhome #wearestrongertogheter #csakazeto @gyoriaudietokc_official

O postare distribuită de Eduarda Amorim (@duda18amorim) pe

 
Chiar dacă sportul a luat o pauză forţată, handbalistele de la Gyor se gândesc în continuare la meciurile care vor urma. Principalul obiectiv este accederea în Final Four-ul Ligii Campionilor, competiţie pe care echipa din Ungaria a câştigat-o în ultimele 3 sezoane. Pentru a ajunge din nou între cele mai bune patru echipe ale Europei, Gyor trebuie să treacă în dublă manşă de CSM Bucureşti. Ultima înfrângere a unguroaicelor în toate competiţiile a fost chiar în faţa tigroaicelor. Se întâmpla în ianuarie 2018. De atunci, Gyor a ajuns la 36 de meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 33 au fost victorii.  
 
Într-un interviu acordat celor de la EHF, Amorim a recunoscut că duelurile cu CSM Bucureşti le dau ceva emoţii colegelor sale. ”Am avut meciuri grele cu Brest şi cu Buducnost, dar CSM este o echipă cu experienţă, care a ajuns de 3 ori în Final Four. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul cu cel puţin 20% dacă vrem să câştigăm, pentru că va fi foarte dificil. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o în primele 12 meciuri ale sezonului, mă tem că nu va fi suficient”, a declarat interul stânga de la Gyor.
 
Amorim a vorbit şi despre pandemia de coronavirus, care a blocat toate activităţile sportive şi nu numai. ”În acest caz, suntem neputincioşi. Încerc să am răbdare şi să-mi ţin mintea ocupată. Sănătatea este cel mai important lucru acum. Trebuie să fim responsabili şi să stăm acasă, să încercăm să reducem riscurile de îmbolnăvire sau de infectare a altor persoane. Bineînţeles că viaţa este diferită şi trebuie să ne adaptăm cât putem de bine la acest lucru. Mi-e dor de handbal, mi-e dor de colegele mele. Nu ne mai vedem, nu mai ascultăm aceleaşi glume, nu mai jucăm împreună. Este greu, dar sunt încrezătoare că totul va reveni la normal la un moment dat”. 
 

Afla mai multe despre: csm bucurestigyoreduarda amorimsferturi liga campionilor 

viewscnt
Articole similare