Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edward Iordănescu a criticat arbitrajul şi a făcut un nou apel către conducere: "Au fost multe lucruri proaste în seara asta"

Edward Iordănescu a criticat arbitrajul şi a făcut un nou apel către conducere: "Au fost multe lucruri proaste în seara asta"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a cedat pe teren propriu, 2-3, împotriva celor de la U Craiova, iar Edward Iordănescu a fost nemulţumit după meci, atât din cauza arbitrajului, cât şi din cauza programului şi a conducerii echipei pe care o antrenează.

"Din păcate am gestionat foarte multe momente greşit şi a câştigat echipa mai bună, cu mai multă agresivitate. Craiova a fost prima la minge, au fost mai proaspeţi. Am simţit de la început că nu avem prospeţimea necesară. Din păcate am fost foarte naivi. Trebuie să fim maturi, să depăşim mai repede această situaţie şi să fim competitivi, pentru că avem nevoie de puncte. Au fost multe lucruri proaste în seara asta, tragem linie şi pregătim următoarele meciuri", a spus manager-ul de la Mediaş. 

Tot la flash interviu, Iordănescu a vorbit şi despre problemele de la club: "În continuare nu avem acoperite poziţii. Trebuie în anumite cheie să avem soluţii, noi expunem anumiţi jucători. În rest sunt problemele noastre, nu vreau să spun mai mult". Tehnicianul a invocat faptul că mai are nevoie de un fundaş dreapta şi întăriri în centrul apărării şi în atac. 

Iordănescu nu a uitat arbitrajul şi a vorbit despre cele mai controversate momente de la meciul de vineri seară: "Este offside la primul gol al Craiovei şi penalty clar la Ely Fernandes. Ce trebuie să facă, să îi rupă piciorul?"

Gaz Metan - U Craiova 2-3. Victor Piţurcă obţine prima victorie pe banca oltenilor

La Mediaş a venit prima victorie pentru Craiova cu Piţurcă pe bancă. Oltenii au început în forţă meciul, iar în minutul 6 juniorul Niţu a marcat primul său gol în Liga 1. Până la pauză cele două echipe s-au încălzit pentru un final de repriză încendiar. În minutul 41 medieşenii au egalat prin Cardoso, însă Craiova a revenit imediat la conducere. Două minute mai târziu, Vătăjelu a uimit asistenţa cu o super execuţie şi şi-a trimis echipa în avantaj la cabine.

După pauză, Cicâldău a sărbătorit prima sa banderolă la Craiova cu un gol. Cu 3 minute înainte de final Mediaşul a închis tabela după golul marcat de Neluţ Roşu. 

În urma acestui rezultat, U Craiova urcă pe locul doi, cu 19 puncte, în timp ce Gaz Metan se poziţionează pe locul 4, cu 18 puncte. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare