Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico, la un pas să fie amânat din nou! Motivul pentru care Barcelona - Real Madrid nu se poate juca nici pe 18 decembrie

El Clasico, la un pas să fie amânat din nou! Motivul pentru care Barcelona - Real Madrid nu se poate juca nici pe 18 decembrie

La Liga

Comentarii

Barcelona - Real Madrid, El Clasico, a fost reprogramat pe 18 decembrie, după ce trebuia iniţial să se dispute pe 26 octombrie, însă a fost amânat din cauza crizei din Catalonia. Problema este că meciul are şanse mari să fie amânat încă o dată.

Pe 18 decembrie, aceeaşi dată în care trebuie să se dispute Barcelona - Real Madrid, în direct la Telekom Sport, este programat un protest al grupării Tsunami Democratic. Evenimentul va începe la ora 16:00, ora locală, cu doar patru ore înainte de startul partidei. 

Problema cea mai mare este faptul că protestul va avea loc în zona stadionului Camp Nou, un loc obişnuit de întâlnire pentru grupurile naţionaliste din Catalonia. Autorităţile se tem că siguranţa spectatorilor nu va putea fi asigurată. 

Cad pe capete înainte de El Clasico! Încă un titular de la Real Madrid s-a accidentat

Pentru El Clasico, Bale şi Marcelo sunt incerţi, iar Eden Hazard va lipsi sigur. În returul cu PSG, încheiat la egalitate scor 2-2, Eden Hazard a fost accidentat de către coechipierul său de la echipa naţională, Thomas Meunier. Prin urmare, şeptarul galacticilor va lipsi de pe gazon între patru şi şase săptămâni.

El Chiringuito anunţă că Real Madrid riscă să-l piardă pe Karim Benzema pentru El Clasico, după ce golgheterul blanco s-a accidentat la încheietura mâinii drepte.

Afla mai multe despre: el clasicoreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare