Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este înlocuitorul lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan. Pe cine vor să transfere italienii

El este înlocuitorul lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan. Pe cine vor să transfere italienii

AC Milan

Comentarii

AC Milan este interesată de unul dintre cei mai productivi atacanţi italieni ai ultimilor ani.

Conştienţi că Zlatan Ibrahimovic se apropie de finalul carierei, oficialii lui AC Milan au intensificat căutările pentru transferul unui alt atacant. Potrivit presei din Italia, cel mai bine plasat în această cursă este Andrea Belotti, vârful lui Torino şi al naţionalei Italiei.

AC Milan îl vrea pe Belotti în locul lui Ibrahimovic

Chiar dacă impresionează încă, Zlatan Ibrahimovic are 40 de ani şi îşi termină contractul la finalul acestui sezon.

Astfel, AC Milan caută deja un alt atacant pentru a-l înlocui pe starul suedez, iar potrivit Tuttosport, Andrea Belotti ar fi alesul conducerii.

Atacantul italian în vârstă de 27 de ani este foarte aproape de finalul aventurii sale la Torino. Îşi termină contractul în vara viitoare şi va pleca după şapte ani de la clubul condus de Urbano Cairo.

Este dorit şi de Inter Milano, dar şi de AS Roma, dar Belotti ar prefera un transfer la Milan, scriu italienii. Cotat la 35 de milioane de euro, Andrea are 106 goluri marcate pentru Torino în 232 de meciuri. De asemenea, el a punctat de 12 ori în 39 de meciuri pentru naţionala Italiei, alături de care a cucerit şi titlul european în acest an. Belotti a mai jucat în cariera sa pentru AlbinoLeffe şi Palermo.

Afla mai multe despre: ibrahimovicandrea belotti 

viewscnt
Articole similare