Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Radu Drăguşin a debutat la Sampdoria! Românul a fost introdus în locul accidentatului Verre în duelul cu Spezia din Serie A

VIDEO | Radu Drăguşin a debutat la Sampdoria! Românul a fost introdus în locul accidentatului Verre în duelul cu Spezia din Serie A

Stranieri

Comentarii

Fiind rezervă nefolosită la fiecare dintre partidele Sampdoriei din actuala stagiune, Radu Drăguşin a apucat să debuteze în final pentru noua echipă.

Radu Drăguşin a debutat la Sampdoria!

Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria cu scopul de a prinde mai multe minute şi a căpăta mai multă experienţă în Serie A. Începutul nu a decurs conform planului pentru român, însă acesta are şansa de a demonstra ce poate acum.

În duelul cu Spezia, de vineri, Drăguşin a fost introdus pe teren în minutul 19, în urma accidentării lui Verre. Formaţia condusă de Roberto D'Aversa, fostul antrenor al lui Man şi Mihăilă la Parma, conducea încă din minutul 15, graţie unui autogol al lui Gyasi.

Înainte de a fi împrumutat la Sampdoria, Drăguşin a reuşit să însumeze patru apariţii pentru Juventus. Tânărul fundaş se afla la Torino încă din 2018, după ce ”Bătrâna Doamnă” îl achiziţionase de la Royal Sport, pentru o sumă de aproximativ 260.000 de euro.

Afla mai multe despre: radu drăguşinsampdoriadebut drăguşin sampdoriaserie a 

viewscnt
Articole similare