Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pulhac, şocat de decizia fostului coechipier şi naşului său: ”Faptul că joacă împotriva lui Dinamo... el e dinamovist convins!” | EXCLUSIV

Cristi Pulhac, şocat de decizia fostului coechipier şi naşului său: ”Faptul că joacă împotriva lui Dinamo... el e dinamovist convins!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Rapid, Cristi Pulha a vorbit despre trecerea naşului şi coechipierului său, Dragoş Grigore, la Rapid.

Dragoş Grigore le-a frânt inima fanilor dinamovişti la reveniera în România. Cu echipă într-o situaţie foarte delicată, PCH l-a chemat pe fostul căpitan înapoi în Ştefan cel Mare, însă acesta nu a fost dispus să semneze cu ”câinii”, din pricina incertitudinii financiare din jurul clubului.

Astfel, Grigore a ales să semneze cu rivala Rapid, unde fomrează un cuplu de fier înc entrul apărării, alături de Cristi Săpunaru. Cei doi veterani au fost printre cei mai importanţi fotbalişti giuleşteni în actuala stagiune şi au demonstrat că vârsta lor înaintată nu le-a afectat abilităţile de a presta în Liga 1.

Sâmbătă, pentru prima dată în carieră, Dragoş Grigore are să o înfrunte pe Dinamo. Fostul coechipier din Ştefan cel Mare şţi finul său, Cristi Pulhac, a vorbit despre alegrea naşului său de a semna cu rivala în loc de Dinamo, recuonscând că şi el este indecis acum pe cine să susţină în derby.

Cristi Pulhac, şocat de decizia fostului coechipier şi naşului său

Dragoş Grigore e naşul meu, faptul că el acum joacă împotriva lui Dinamo... el e dinamovist convins, dar nu e vorba de asta, e un profesionist şi îşi face treaba, e normal. Nu mai sunt aceleaşi momente pe care le-am petrecut noi demult când nu se făceau transferuri de genul ăsta între rivale.

Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă acum şi mă aştept din ce în ce mai mult ca meciurile care urmează să îşi pună amprenta şi aducerea lui nea' Mircea. Va fi un meci în care probabil voi avea inima împărţită în două. Nu există o favorită acum la meciul ăsta.

Din punct de vedere fotbalistic, poate fi un declic pentru echipă, m-aş bucura să câştige Dinamo, din punct de vedere emoţional, aş fi cu Rapid, că e şi naşul meu acolo. Nu mai există rivalitatea care era înainte, dar eu mi-aş dori ca Dinamo să câştige. 2-1 Dinamo, pronostic”, a declarat Cristi Pulhac, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamorapiddinamo rapiddragoş grigorecristi pulhac 

viewscnt
Articole similare