Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În cine îşi va pune Dinamo ”toată baza” la duelul de sâmbătă: ”Rapid are prima şansă, dar el ştie ce înseamnă un derby” | EXCLUSIV

În cine îşi va pune Dinamo ”toată baza” la duelul de sâmbătă: ”Rapid are prima şansă, dar el ştie ce înseamnă un derby” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Ciprian Marica a vorbit despre duelul dintre Dinamo şi Rapid, care are să se dispute sâmbătă.

Dinamo va primi vizita Rapidului, sâmbătă seara, de la ora 20:30. Cele două rivale se vor întâlni în Liga 1 pentru prima dată în ultimii şase ani, odată cu revenirea formaţiei giuleştene pe prima scenă a fotbalului românesc. Deşi este echipa nou promovată, Rapid este favorită în derby, la deplasarea în Ştefan cel Mare.

Odată cu revenirea în Liga 1, jucătorii lui Mihai Iosif nu au sperat să se salveze de la retrogradare. Reprezentând un club faimos istoric, aceştia şi-au propus să prindă play-off-ul, iar giuleştenii au şanse realiste de a obţine o clasare printre primele şase.

În special împotriva echipelor mai valoroase din campionat, Rapid a impresionat, mai ales prin potenţa ofensivă pe care a deomstrat-o pe contraatac. Împotriva lui Dinamo, o echipă afectată grav de probleme financiare, cu un lot incomplet şi nepregătit, Rapid este favorită clară, chiar dacă de abia a promovat.

În cine îşi va pune Dinamo ”toată baza” la derby-ul cu Rapid

Fost jucător în Ştefan cel Mare, Ciprian Marica a prefaţat derby-ul dintre cele două. Fostul atacant a recunoscut că giuleştenii pleacă cu prima şansă şi a afirmat că singura speranţă a lui Dinamo este experimentatul Mircea Rednic.

Rapid vine după un joc câştigat cu CFR, cu siguranţă o încredere fantastică pentru rapidişti. Dinamo toată baza şi-o pune în experienţa lui Mircea Rednic, care ştie ce înseamnă un derby şi ar trebui să reuşească şi sper să reuşească să îşi motiveze jucătorii şi să îi ridice din punct de vedere al moralului, la miza jocului.

Dinamo merge rău, are o situaţie precară, nu ştim care va fi viitorul apropiat, aşa că Rapid are prima şansă. Mă suprinde plăcut Mihai Iosif. E un antrenor tânăr în meseria asta, care încearcă să îşi apropie foarte mult jucătorii, crează o atmosferă bună”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamorapidciprian maricadinamo rapid 

viewscnt
Articole similare