Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El poate fi urmaşul lui Răzvan Raţ în echipa naţională! MM Stoica se aşteaptă să debuteze în România - Andorra | EXCLUSIV

El poate fi urmaşul lui Răzvan Raţ în echipa naţională! MM Stoica se aşteaptă să debuteze în România - Andorra | EXCLUSIV
Comentarii

Cu doar câteva zile înainte de meciurile decisive din preliminariile pentru EURO 2024, Mario Camora a fost înlocuit de tânărul fundaş stânga de la Rapid, Andrei Borza.

MM Stoica este impresionat de prestaţiile tânărului fundaş, cumpărat în această vara de la campioana Farul în schimbul sumei de 800.000 de euro.

Andrei Borza, produsul Academiei Gheorghe Hagi a fost un om cheie la Farul, în campania "marinarilor" spre titlu, din sezonul trecut.

Mihai Stoica a comparat varianta iniţială pentru postul de fundaş central în formula echipei naţionale, experimentatul Mario Camora, cu înlocuitorul său, Andrei Borza.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a vorbit şi despre potenţialul tânărului fundaş stânga de la Rapid, şi crede că poate să-l ajungă pe fostul internaţional român, Răzvan Raţ.

Comparaţia lui MM Stoica dintre Camora şi Borza

"Camora e jucător cu experienţă pe faza defensivă. Borza e cu calităţi pe valenţe ofensive.

Oricum Bancu joacă, iar al doilea meci, cu Andorra, poate fi un prilej bun să fie promovat Borza, să fie noul Raţ, care are multe meciuri la echipa naţională, 113." a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Cât despre celălalt flanc al defensivei, Stoica a enumerat variantele pentru postul de fundaş dreapta care sunt la dispoziţia selecţionerului echipei naţionale, Edi Iordănescu.

"Doar în pielea lui Iordănescu să nu fii acum. Manea, cu care ai jucat atâţia ani, e accidentat. Raţiu nu joacă deloc la echipa de club.

Sorescu nu e fundaş dreapta. Doar dacă discutăm despre evoluţia lui (n.r. - Pantea)... Nu ştiu. Pantea cred că e în vizorul celor de la prima echipă, e titular la echipa de tineret, e 2003, e mic.

Dar lipsesc fundaşii de la echipele naţionale. Sunt fundaşi slabi peste tot. Avem mari probleme." a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: echipa nationalamm stoicarazvan rat 

viewscnt
Articole similare