Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu s-a răzgândit chiar înainte să semneze contractul cu Marius Croitoru! Problema antrenorului a oprit revenirea la FCU Craiova 1948

Adrian Mititelu s-a răzgândit chiar înainte să semneze contractul cu Marius Croitoru! Problema antrenorului a oprit revenirea la FCU Craiova 1948

FC U Craiova

Comentarii

Situaţia băncii tehnice de la FCU Craiova 1948 s-a schimbat în mai puţin de 48 de ore, după ce Adrian Mititelu a anunţat că Marius Croitoru e noul antrenor. Situaţia profesională a tehnicianului a anulat revenirea la echipă.

Azi, Marius Croitoru trebuia să semneze contractul cu FCU Craiova, dar Adrian Mititelu s-a opus

Sâmbătă, FCU Craiova 1948 avea un nou antrenor. La aproximativ un an de când s-a despărţit de echipa din Oltenia, perioadă în care le-a mai antrenat pe FC Argeş şi FC Botoşani, Marius Croitoru a fost în cărţi pentru al doilea mandat la echipa lui Adrian Mititelu. 

A fost o alegere surprinzătoare, în condiţiile în care Adrian Mititelu a răbufnit după plecarea lui Marius Croitoru, cel pe care l-a acuzat că a distrus echipa, în startul sezonului trecut. 

"A fost o mare greşeală numirea luiCând a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa", spunea patronul. 

Totul a fost dat uitării, iar peste weekend cei doi au pus la punct revenirea la FCU Craiova, însă în cele din urmă instalarea noului antrenor a picat. 

Conform Editie.ro, luni, Marius Croitoru ar fi trebuit să semneze contractul, dar situaţia sa, în raport cu FRF, a fost impedimentul. 

Adrian Mititelu nu a fost de acord cu singura variantă ca Marius Croitoru să fie înregistrat, în acte, la echipă. El ar fi urmat să fie doar delegat, fără să poată da indicaţii,  întrucât nu poate îndeplini rolul de antrenor secund. 

Deşi Marius Croitoru deţine licenţa Pro, aceasta a fost dobândită în Republica Moldova şi nu poate fi echivalată în România, iar lipsa carnetului de antrenor a îngreunat situaţia. 

Astfel, Adrian Mititelu s-a opus, iar căutarea unui nou antrenor continuă. Dan Petrescu rămâne visul patronului, pentru banca lui FCU Craiova 1948

Afla mai multe despre: adrian mititelumarius croitoruantrenor nou fcu craiovamarius croitoru fcu craiova 

viewscnt
Articole similare