Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United s-a săturat de Jadon Sancho. Ce măsură a luat conducerea de pe Old Trafford

Manchester United s-a săturat de Jadon Sancho. Ce măsură a luat conducerea de pe Old Trafford
Comentarii

Manchester United nu traversează cea mai bună perioadă, una dintre cauzele pentru care gruparea de pe Old Trafford nu produce rezultate este lipsa ordinii în vestiar.

Jadon Sancho (23 de ani), a fost trecut pe linie moartă de şefii "diavolilor roşii", în urma scandalului său cu managerul echipei, Erik Ten Hag.

Conform Daily Mail, Manchester United este dispusă să-l imprumute pe Jadon Sancho în perioada de transferuri din ianuarie, pentru a tăia din cheltuieli.

Jadon Sancho câştigă în fiecare săptămână câte 300.000 de lire sterline.

Printre cluburile intersate de transferul lui Jadon Sancho în această iarnă se numără Juventus şi fostul său club, Borussia Dortmund.

Conflictul dintre starul naţionalei Angliei şi managerul olandez, Erik Ten Hag, a început după o partidă de Premier League dintre United şi Arsenal.

Ten Hag s-a plâns de prestaţiile jucătorului său de la antrenamente. Sancho a ripostat şi l-a numit pe tehnician un "mincinos" în urma declaraţiilor sale.

Sancho a ţinut să îşi exprime frustrarea şi pe reţelele sociale.

„Vă rog, nu credeţi tot ceea ce citiţi. Nu voi permite oamenilor să spună lucruri total neadevărate, m-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Am fost ţap ispăşitor multă vreme şi nu cred că e corect” , a scris Sancho.

Erik Ten Hag, nesigur despre viitorul lui Jadon Sancho

„Avem un meci greu acasă cu Brighton, urmează multe jocuri într-un program condensat. Mă concentrez pe asta. Sancho nu este disponibil, aşa că în acest moment, nu este important, pentru că nu poate contribui.

Nu mă gândesc la asta (n.r. postarea lui Sancho pe reţelele de socializare) şi nu vorbesc despre asta, pentru că trebuie să câştig un joc.

Totul este despre asta. Trebuie să-i ghidez pe jucătorii care sunt disponibili, trebuie să-i pregătesc, despre asta e vorba. Mă concentrez doar pe jucătorii care sunt disponibili", a spus Ten Hag.

Afla mai multe despre: jadon sanchomanchester unitederik ten hag 

viewscnt
Articole similare