Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El va fi noul număr 9 de la Real Madrid! Prima pagină din Marca anunţă principalul obiectiv al lui Zidane. Suma impresionantă de transfer

El va fi noul număr 9 de la Real Madrid! Prima pagină din Marca anunţă principalul obiectiv al lui Zidane. Suma impresionantă de transfergalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Odată cu venirea lui Zidane, jucători precum Neymar şi Mbappe au fost nominalizaţi ca fiind ţinta numărul 1 pentru atacul lui Real Madrid, dar Zizou pare că şi-a ales favoritul şi nu este niciunul dintre cei doi jucători de la PSG.

Prima pagină a cotidianului Marca, ediţia de duminică, anunţă faptul că Luka Jovic, în vârstă de 21 de ani, este obiectivul principal al lui Zinedine Zidane. Atacantul lui Eintracht Frankfurt, echipă încă ancorată în Europa League, a marcat deja 25 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile. 

70 de milioane de euro este suma pe care trebuie să o plătească Real Madrid pentru a îl achiziţiona pe internaţionalul sârb. Acesta a fost dorit şi de Barcelona, dar aceeaşi sursă menţionează că gruparea blaugrana a oprit, momentan, avansarea oricărei oferte către clubul german pentru atacant. 

Jovic a marcat şi în partida dintre Benfica şi Frankfurt, încheiată cu scorul de 4-2, din sferturile de finală Europa League. Eintracht Frankfurt - Benfica este joi, 18 aprilie, în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: zidaneluka jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare