Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous a explicat meciul slab făcut de FCSB cu ”U” Cluj. Ce l-a nemulţumit cipriot. ”Asta a fost cea mai mare problemă”

Elias Charalambous a explicat meciul slab făcut de FCSB cu ”U” Cluj. Ce l-a nemulţumit cipriot. ”Asta a fost cea mai mare problemă”

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, a trans concluziile la finalul meciului în care roş-albaştrii au remizat, pe teren propriu, contra lui ”U” Cluj, scor 2-2.

În opinia cipriotului, echipa sa nu a reuşit să domine autoritar în meciul în niciun moment, iar ”Şepcile roşii” au profitat de lejeritatea din apărarea echipei gazdă şi au egalat de două ori.

Elias Charalambous a recunoscut că FCSB a jucat slab. ”Nu am controlat jocul”

”Desigur că nu a fost rezultatul aşteptat, am spus de la început că ştiam că nu va fi uşor. În prima repriză, chiar dacă am condus cu 2-1 cred că nu am fost primii la minge, nu am controlat jocul, nu am controlat mingea, asta a fost cea mai mare problemă. În prima repriză am fost deschişi, am lăsat mult spaţiu oponentului. 

În a doua repriză am fost mai compacţi, chiar dacă nu am fost mai buni în a doua parte, am fost echipa cu ocazii mai mari, când nu finalizezi şi nu închizi jocul, există riscul să încasezi un gol. Ne-a costat astăzi, va trebui să devenim mai buni. Important e să ne revenim, cel mai bun lucru e că următorul meci este peste cinci zile, trebuie să ne recuperăm cât mai corect pentru acel meci. 

Ultimul gol primit a fost din fază fixă, trebuie să fim mai concentraţi. Aveam nevoie să ţinem mai mult de minge, am decis să îl băgăm pe Lixandru care se poziţionează mai bine, ştim că sunt mulţi jucători care îşi pot îmbunătăţi jocul. Când începe meciul nu te gândeşti la ce fac celelalte echipe. Nu a fost o zi bună pentru noi, dar trebuie să continuăm munca. 

Suntem oameni, facem greşeli cu siguranţă, azi nu am fost în cea mai bună formă, uneori când nu eşti în cea mai bună formă, în special echipele care vor să ia titlul ar trebui să câştige meciuri când nu sunt în formă, nu a fost cazul nostru azi”, a spus Elias Charalambous, după meciul cu ”U” Cluj,

Afla mai multe despre: fcsbcharalambous”u” cluj 

viewscnt
Articole similare