Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu le-a dat mesaj fotbaliştilor de la CSA Steaua! "A fost deplasat. Par enervant pe teren, dar în viaţa de zi cu zi chiar sunt ok"

Alex Chipciu le-a dat mesaj fotbaliştilor de la CSA Steaua! "A fost deplasat. Par enervant pe teren, dar în viaţa de zi cu zi chiar sunt ok"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul lui U Cluj, Alex Chipciu, a dorit să încheie subiectul cu CSA Steaua, după ce a atacat clubul în urmă cu câteva zile. Mijlocaşul a comentat şi banner-ul cu care a fost întâmpinat pe Arena Naţională.

Alex Chipciu a vorbit din nou despre CSA Steaua! A schimbat mesaje şi cu jucătorii "militarilor"

FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă, iar Alex Chipciu a fost, din nou, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai ardelenilor. 

"Noi am fost acolo în seara asta şi tindem ca jocul nostru să progreseze de la meci la meci. În a doua repriză trebuia să riscăm, dar ăsta e fotbal, ca să dai gol trebuie să rişti. E o propagandă bună pentru fotbal, a fost un meci bun. E un punct foarte mare. Cred că progresăm de la meci la meci", a spus Alex Chipciu, după partida de pe Arena Naţională. 

Peluza Sud i-a pregătit un banner lui Alex Chipciu cu trimitere la declaraţia la adresa CSA Steaua, iar fotbalistul ofensiv de la U Cluj a oferit noi detalii despre izbucnirea din urmă cu câteva zile, după meciul din Cupa României. 

"Mi-a transmis Mustaţă în una dintre zile (n.r. - despre apariţia banner-ului), dar ideea mea nu era să fiu primit aici nu ştiu cum. Îi iubesc pe oamenii de aici, că am fost aici. 

Am primit mesaje că sunt pro-PSD de la suporterii CSA. Mi s-a părut deplasat să mă faci mizerie, că eu n-am vorbit urât cu ei, ba chiar i-am apreciat. Fata m-a întrebat acasă dacă o să fiu înjurat... A fost totul deplasat. Îi respect. Echipamentul... Era ideea printre rânduri că e fake. 

Le-am dat mesaj jucătorilor, mi-am cerut scuze. Dacă par enervant pe teren, în viaţa de zi cu zi chiar sunt ok. Le urez celor de la FCSB, Steaua de aici şi asta e.

Pintilii şi Chiricheş sunt prieteni apropiaţi, am avut un sentiment că va fi egal. Am fost la cafea cu soţiile noastre. Ei sunt puternici, clar, se vor bate cu CFR la campionat", a adăugat Alex Chipciu, după FCSB - U Cluj.

Afla mai multe despre: alex chipciufcsb u clujalex chipciu fcsb steaua 

viewscnt
Articole similare