Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali anunţă două transferuri la FCSB după remiza cu U Cluj! "Compagno nu mai are încredere în el. Nu-mi place"

Gigi Becali anunţă două transferuri la FCSB după remiza cu U Cluj! "Compagno nu mai are încredere în el. Nu-mi place"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a transmis că echipa are nevoie de un alt atacant, întrucât Andrea Compagno l-a dezamăgit. De asemenea, afaceristul şi-ar mai dori şi un mijlocaş care să producă faze de gol.

Banii plătiţi pentru Andrea Compagno nu mai contează! Gigi Becali vrea un alt atacant la FCSB

FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

În echipa de start, Octavian Popescu a fost preferat atacant central în locul lui Andrea Compagno, care a intrat după pauză, dar cele 45 de minute par să-i fi hotărât soarta italianului la FCSB. 

La scurt timp după remiza de pe Arena Naţională, Gigi Becali şi-a declarat nemulţumirea faţă de Andrea Compago, căruia îi caută un înlocuitor. Italianul chiar ar putea pleca, dar doar pentru suma potrivită, întrucât FCSB a plătit 1.5 milioane de euro pentru fostul jucător de la FCU Craiova. 

Gigi Becali vrea să transfere un atacant şi un mijlocaş la FCSB

"Ca să reproşez ceva echipei, nu am ce să reproşez. Trebuie un atacant, că nu avem. Nu avem atacant. Un atacant îndemânatic totuşi. Nu ştiu pe cine, dar găsim. 

U Cluj a fost muncitoare, a luptat până în ultimul moment. Când marchezi gol în minutul 8, apoi nu e normal, că mingea trebuia să fie doar la noi. 

Trebuie neapărat un atacant. Nu avem atacant, un vârf adevărat. Compagno nu mai are încredere în el. Nu pot să-mi dau seama. Nu-mi place. Dacă nu mai câştigă dueluri, că asta era calitatea lui, la revedere! O să plece dacă găsim, dacă o să aibă ofertă.

Nu ştiu cine pleacă. Ne trebuie un atacant sigur şi poate un mijlocaş coordonator, nu ştiu",  a declarat Gigi Becali, la Prima Sport

  • 47 de meciuri şi 20 de goluri sunt cifrele lui Andrea Compagno la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrea compagnotransferuri fcsbfcsb u cluj 

viewscnt
Articole similare