Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Alex Chipciu a avut parte de momente memorabile în FCSB - U Cluj, după ce a făcut praf CSA Steaua. Fanii din peluză s-au mobilizat: "Respect"

FOTO | Alex Chipciu a avut parte de momente memorabile în FCSB - U Cluj, după ce a făcut praf CSA Steaua. Fanii din peluză s-au mobilizat: "Respect"galerie foto

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu (34 de ani) s-a întâlnit cu fosta echipă, FCSB, la câteva zile de la atacul asupra Stelei Bucureşti, iar Peluza Nord a avut un mesaj puternic de transmis.

Fanii FCSB au reacţionat direct pe stadion la adresa lui Alex Chipciu, după ce a făcut praf CSA Steaua

FCSB primeşte vizita Universităţii Cluj, luni, pe 2 octombrie, de la 21:00, în ultimul meci al etapei cu numărul 11 din Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

La doar câteva zile după ce Alex Chipciu a discreditat dreptul echipei din Liga 2 de a purta numele Steaua Bucureşti, fanii FCSB l-au primit pe Arena Naţională cu multă căldură. 

Cei din Peluza Nord i-au scandat numele zeci de secunde, înainte ca partida să înceapă, iar la un moment dat au afişat un banner pentru fostul fotbalist al FCSB, care a cucerit trei titluri în România cu echipa bucureşteană. 

"Steliştii se nasc, nu se inventează / Respect, Alex Chipciu", a fost banner-ul afişat din peluza Arenei Naţionale. 

Alex Chipciu a intervenit în disputa FCSB - Steaua Bucureşti

”Dacă asta e Steaua (n.r. - CSA Steaua Bucureşti) cu echipamentul ăsta fake... Din punctul meu de vedere e o echipă fantomă. Păcat de suporterii astia de Peluza Sud care e o peluza frumoasă, dar nimic mai mult. M-au înjurat de soră, de nevastă, de copii, că sunt sclavul domnului Becali. Aşa e, sunt. Sunt sclavul lui, iar ei sunt sclavii armatei.

Din păcate, eu n-am simţit nimic pe teren. Din contră, copiii făceau poze cu mine. Şi jucătorii lor, dacă îi intrebai, erau fanii mei. Nu ca sunt eu fotbalist mare. Nu sunt fotbalist mare, dar s-au bucurat atunci cu noi.

Ghencea nu mai e Ghencea aia veche. Avea o istorie în spate. Acum e un stadion frumos, cu blocuri pe aici...Un stadion foarte frumos. Stema e frumoasă şi ea, dar echipamentele nu ştiu ce sa zic”, a declarat Alexandru Chipciu la finalul meciului Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj, din Cupa României. 

Afla mai multe despre: alex chipciualex chipciu fcsb steauafcsb u cluj 

viewscnt
Articole similare