Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu propune un fotbalist de la Petrolul la echipa naţională: "Fotbalul românesc are nevoie de un asemenea jucător"

Florin Pârvu propune un fotbalist de la Petrolul la echipa naţională: "Fotbalul românesc are nevoie de un asemenea jucător"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul de la Petrolul Ploieşti, Florin Pârvu, a comentat remiza din Moldova cu Poli Iaşi, scor 0-0, în Superliga. De asemenea, când a fost întrebat despre Valentin Ţicu, principalul l-a propus la echipa naţională, în aşteptarea suspendării pentru accidentarea lui Dragoş Iancu.

Florin Pârvu, după Poli Iaşi - Petrolul 0-0

Poli Iaşi a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia ploieşteană Petrolul, într-un meci din etapa a 11-a din Superligă.

La Iaşi, Petrolul a avut un gol marcat în minutul 7, de Papp, dar anulat de arbitru după trei minute de consultare a VAR, pentru o poziţie de ofsaid. Ambele echipe au mai avut şanse de gol, în continuarea partidei, dar nici una nu a fost concretizată şi partida s-a încheiat 0-0.

"Clar, de la început vreau să vă spun că ne-am dorit victoria, chiar dacă am venit după o săptămână grea, după meciul jucat în 10 cu Hermannstadt, cu un efort mare făcut de băieţi, după  a fost deplasarea de la Arad, din Cupa României. Se simte oboseala şi cred că mâine trebuie să găsim o recuperare bună, că ne aşteaptă un meci greu cu UTA. 

N-a fost un meci spectaculos, n-au fost multe ocazii de gol, noi am închis culoarele la mijloc şi am vrut să-i prindem descoperiţi. A lipsit luciditatea.  

Da, lucrăm fazele fixe, nu doar noi. Le lucrăm serios, că fac parte din joc, dar azi din păcate a fost un offside văzut de VAR. 

(n.r. - suspendarea lui Ţicu) Dacă mă întrebaţi, sunt subiectiv şi m-aş aştepta la etape coprecte. Vali nu e un jucător agresiv, e tânăr, de perspectivă, care bate la porţile naţionalei şi fotbalul românesc are nevoie de un asemenea jucător. 

Suporterii moldoveni m-au încurajat foarte mult între ghilimele. Suporterii ploieşteni ştiu că sunt alături de noi. Oriunde sunt alături de noi", a declarat Florin Pârvu, după meciul din Copou. 

Petrolul a ajuns la şase egaluri în această ediţie de campionat, are 15 puncte şi se află pe locul 6, în timp ce Poli Iaşi, cu 11 puncte, ocupă locul 12.

Afla mai multe despre: florin parvuvalentin ticupoli iasi petrolul 

viewscnt
Articole similare