Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E o nedreptate dispariţia lui din primul 11. L-a umilit pe Mitriţă". A ajuns să fie regretat la FCSB, după apariţia echipei de start

"E o nedreptate dispariţia lui din primul 11. L-a umilit pe Mitriţă". A ajuns să fie regretat la FCSB, după apariţia echipei de start

FCSB

Comentarii

Charambous şi Pintilii au ales linia clasică de apărători pentru FCSB - U Cluj, dar forma arătată de rezerva postului de fundaş dreapta a atras o reacţie, cu scurt timp înaintea partidei de pe Arena Naţională.

E în mare formă, dar a rămas pe bancă pentru FCSB - U Cluj: "E peste Pantea în acest moment"

FCSB primeşte vizita Universităţii Cluj, luni, pe 2 octombrie, de la 21:00, în ultimul meci al etapei cu numărul 11 din Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Pentru meciul de pe Arena Naţională, pe postul de fundaş dreapta a fost ales Alexandru Pantea, însă Valentin Creţu, doar rezervă, a ajuns să fie regretat, după evoluţiile din ultimele săptămâni. 

"E o nedreptate dispariţia lui Creţu din primul 11, e peste Pantea în acest moment. La ce a arătat Creţu în ultimele meciuri, nu e vorba despre oboseală. Poate alerga pentru 20 de meciuri. E o explicaţie (n.r. - perspectiva vânzării lui Pantea). 

Doar un jucător cu voinţa lui poate scoate de pe linia porţii cu Hermannstadt la şutul lui Paraschiv, iar centrările acelea nu le reuşea acum câteva luni. Cu Craiova l-a umilit pe Mitriţă, nu a trecut de el. I s-a scandat numele pe stadion", a spus comentatprul Orange Sport, Bogdan Cosmescu.

  • 846 de minute a jucat Alexandru Pantea, în acest sezon. 
  • 411 de minute a evoluat Valentin Creţu la FCSB, în actuala stagiune. 

Echipele de start din FCSB - U Cluj, în Superliga

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Al. Băluţă, Oct. Popescu, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Panţîru, Haruţ, Compagno, Miculescu, Lixandru, Cr. Ganea, Damjan Djokovic
  • U Cluj: Gorcea - Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu - Bic, Doukoure, Nistor, Chipciu - F. Ilie, Popadiuc
  • Rezerve: Iliev, Oancea, Fossati, Miron, D. Popa, V. Gheorghe, Silaghi, I. Filip, Hofman

Afla mai multe despre: valentin cretufcsb u clujalexandru pantea 

viewscnt
Articole similare