Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, felicitări în limba română după calificarea României la EURO 2024: ”Sper să am făcut-o bine”

Elias Charalambous, felicitări în limba română după calificarea României la EURO 2024: ”Sper să am făcut-o bine”

FCSB

Comentarii

Tehnicianul cipriot al celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a vorbit în conferinţa de presă şi despre performanţa naţionalei României de a se califica la EURO 2024.

FCSB are în faţă derby-ul cu Dinamo, care este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Superliga României. 

Meciul de pe Arena Naţională se poate vedea în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

În conferinţa de presă premergătoare duelului, Elias Charalambous a ţinut să felicite naţionala României pentru calificarea la Europeanul din Germania.

Şi a făcut-o în limba română. A fost pentru prima dată când antrenorul cipriot a vorbit în spaţiul public în limba română.

”Felicitări pentru echipa naţională a României. Felicitări pentru staff, pentru jucători, pentru public. Este foarte important pentru fotbalul din România. 

Am spus aceste cuvinte din respect pentru fotbalul românesc şi am vrut să o spun în limba română. Sper să am făcut-o bine”, a declarat Elias Charalambous, în startul conferinţei de presă.

După, a continuat: ”Mă bucur că s-au calificat şi poate acum nu înţeleg cât de important este ce au realizat. Poate peste câţiva ani îşi vor da seama că au făcut un pas foarte mare.

Înţeleg câteva cuvinte în limba română pentru că locuiesc aici. Vreau să vorbesc în română şi încerc să învăţ în fiecare zi pentru că acest lucru mă va ajuta în timpul şederii mele. Aş vrea ca într-o zi să fac o conferinţă de presă în română. Baftă! Aşa se spune? Succes!”, a adăugat tehnicianul FCSB-ului.

FCSB este lider în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima, cu doar 10 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbechipa nationalaeuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare