Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi se gândeşte la barajul cu Viitorul: ”Sper să putem să folosim jucătorii împrumutaţi de la ei”

 Emil Săndoi se gândeşte la barajul cu Viitorul: ”Sper să putem să folosim jucătorii împrumutaţi de la ei”

Chindia Targoviste

Comentarii

Emil Săndoi a vorbit la finalul partidei cu Dinamo despre barajul cu Viitorul Constanţa pentru Conference League.

 Chindia a remizat cu Dinamo şi a terminat prima în playout. Odată încheiat sezonul, ocupantele locurilor 7 şi 8 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 şi locul 2 din grupa de play-out (Chindia şi FC Viitorul, deoarece UTA nu are licenţă UEFA). Câştigătoarea va avea şansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa (probabil locul 4 din play-off), pentru a stabili echipa care va juca în UEFA Conference League.


”Rezultatul e ok, jocul mai puţin. I-am felicitat totuşi pe băieţi pentru rezultat, nu neapărat pentru joc, pentru că au mai fost greşeli. Am redus puţin din motoare după primele 5-6 etape din playout, dar e important că nu am primit gol. Când te vezi cu sacii în căruţă e mai greu să te conectezi la joc” a spus Emil Săndoi după meci.

Chindia va juca împotriva Viitorului în barajul pentru UEFA Europa Conference League:  ”Jucăm barajul cu Viitorul. E singura echipă care ne-a bătut în playout şi nu cu mult timp în urmă. Sper să putem utiliza şi jucătorii de la Viitorul. Chiar nu ştiu care este situaţia. Mi s-ar părea normal să-i putem folosi. Ar fi trebuit să achităm o sumă ca ei să poată juca şi am preferat să nu-i folosim. Nu e vorba de suma respectivă, dar campionatul s-a încheiat, acum e altceva. Cred că ar trebui lăsaţi să joace” a spus Emil Săndoi.

Barajul pentru UEFA Europa Conference League, dintre ocupantele locurilor 1 şi 2 play-out, se va disputa miercuri, 26 mai, cu începere de la ora 18.30. Barajul se va decide într-o singură manşă, programată pe terenul echipei mai bine clasate la finalul play-out-ului. Câştigătoarea va juca finala pentru locul de UEFA Europa Conference League, în data de 30 mai 2021.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare