Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi speră la un retur cât mai bun cu FC Argeş: "Vreau să terminăm sezonul pe podium!" Noua strategie a clubului

Emil Săndoi speră la un retur cât mai bun cu FC Argeş: "Vreau să terminăm sezonul pe podium!" Noua strategie a clubului

Liga 2

Comentarii

Conducerea şi staff-ul tehnic al echipei FC Argeş a stabilit în linii mari programul perioadei de pregătire. Emil Săndoi, antrenorul echipei piteştene, va suna adunarea pe 14 ianuarie, la ora 10, la stadionul Nicolae Dobrin. În zilele de 15 şi 16 ianuarie, fotbaliştii argeşeni au programată vizita medicală la Policlinica Sportivă din Piteşti.

'Alb-violeţii' vor începe partea secundă a sezonului de pe locul 6. În cele 21 de etape disputate până acum, FC Argeş a acumulat 41 de puncte, cu 5 mai puţin decât liderul Sportul Snagov şi la 4 în spatele Petrolului Ploieşti, ocupanta ultimei trepte a podiumului. Antrenorul Emil Săndoi îşi doreşte ca FC Argeş să se implice în lupta pentru promovarea în Liga I şi intenţionează să întărească lotul în această iarnă.

”În primul rând vreau să nu mai avem parte de accidentări şi să avem un parcurs cât mai bun. FC Argeş şi Universitatea Cluj sunt singurele echipe din liga secundă care sunt neînvinse acasă. Îmi doresc să urcăm în clasament şi să terminăm sezonul pe podium. Între primele şase locuri este o diferenţă foarte mică de puncte şi se poate întâmpla orice. Îmi doresc să etalăm un joc spectaculos pe faza ofensivă, iar pe faza defensivă să primim cât mai puţine goluri, dacă se poate. Aşteptăm publicul la stadion să ne susţină”, a spus Săndoi pentru site-ul clubului.

Vor veni jucători noi la echipă

”Meciurile care au mai rămas de jucat din retur vor fi mult mai grele decât cele din tur. Toate echipele se vor întări. Eu am încredere în fotbaliştii pe care îi am, dar ne vom întări şi noi. De la echipă vor pleca 2-3 jucători şi vom aduce alţi 2-3. Nou - veniţii trebuie să fie ca valoare peste cei care sunt acum în lot. Îmi doresc foarte mult să scot maximul de la fiecare jucător. Vreau să arătăm că suntem o echipă disciplinată şi să eliminăm sincopele pe care le-am avut în prima parte a campionatului”, a mai spus Săndoi.

Vor fi promovaţi fotbaliştii din propria pepinieră

"În sezonul 2019-2020 va fi obligatoriu să avem în teren doi jucători născuţi după data de 1 ianuarie 2000. Strategia clubului FC Argeş este de a promova cât mai mulţi juniori din propria pepinieră. De aproape doi ani se lucrează intens la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi, iar rezultatele încep uşor, uşor, să apară. Avem copii care cochetează cu loturile naţionale şi în curând ne vor putea baza pe ei. Veţi vedea că în fiecare an, cei mai valoroşi 4-5 jucători de la grupele de juniori mari, vor face pasul la echipa de seniori. Strategia clubului FC Argeş este de a promova cât mai mulţi tineri din propria pepinieră pentru că acesta este viitorul în fotbal", a declarat Vasile Popa, directorul sportiv al echipei FC Argeş.

Afla mai multe despre: fc arges pitestiliga 2 

viewscnt
Articole similare