Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroare uriaşă făcută de Becali! A dat afară un jucător de la FCSB, iar acum regretă! E titular indiscutabil şi joacă meci de meci la naţională

Eroare uriaşă făcută de Becali! A dat afară un jucător de la FCSB, iar acum regretă! E titular indiscutabil şi joacă meci de meci la naţională

FCSB

Comentarii

FCSB a avut probleme serioase în defensivă în acest sezon din pricina accidentărilor. Ar fi putut avea o soluţie în plus în acest sezon dacă nu renunţa atât de uşor la un fotbalist care acum joacă în prima ligă din Rusia şi titular în naţionala ţării sale.

În iulie 2015, echipa lui Gigi Becali îl transfera pe Cătălin Carp, un tânăr care la acea vreme avea doar 18 ani. Fotbalistul nu s-a impus în echipa roş-albastră, care i-a oferit doar 9 meciuri, apoi l-a cedat gratis, la Viitorul Constanţa.

14 partide a disputat Cătălin Carp la constănţeni, înainte de a pleca din România, definitiv.

A ales campionatul Rusiei şi a semnat în ianuarie 2017, un contract pe 3 ani şi jumătate cu UFA.

Înainte să ajungă la FCSB, la vârsta de 17 ani Carp a participat cu echipa de tineret al lui Şahtior la Cupa Sardiniei, unde a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Crescut la Doneţk sub privirea atentă a lui Mircea Lucescu şi trecut pentru un sezon şi pe la Dinamo Kiev, Carp a jucat 11 meciuri în primul an la UFA, iar acum a devenit jucător de bază. Are 31 de prezenţe în prima ligă rusă şi este titular constant în reprezentativa Moldovei, pentru care a strâns 15 selecţii.

La 25 de ani, Cătălin Carp s-ar afla pe lista celor de la Rubin Kazan. Momentan este coechipier cu internaţionalul de tineret Ionut Nedelcearu, la UFA. Fotbalist verstatil, cu joc aerian foarte bun şi foarte tare pe picioare, Carp poate juca atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca fundaş central. 

  • 16 meciuri a jucat Carp în acest sezon pentru UFA
  • 5 dintre aceste meciuri sunt în Europa
  • 1 gol şi o pasă decisivă are fotbalistul în actualul sezon din Rusia

Afla mai multe despre: cătălin carpgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare