Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul finalei Ligii Campionilor a vorbit: "Emoţionant! Un vis devenit realitate!"

Eroul finalei Ligii Campionilor a vorbit: "Emoţionant! Un vis devenit realitate!"
Comentarii

Rodri, jucătorul care a marcat golul victoriei lui Manchester City în finala Ligii Campionilor, 1-0, cu Inter Milano, speră ca echipa sa să repete perfomanţa şi în sezonul următor.

"Emoţionant. Un vis devenit realitate. Toţi aceşti suporteri de aici au aşteptat atât de mulţi ani. Ei merită trofeul, noi îl merităm. În ultimii ani am fost atât de aproape. Vreau doar să le mulţumesc tuturor pentru că nu a fost uşor. Cu ce echipă ne-am confruntat, felul în care se apără şi contraatacă!

Noi am dat totul. Nu am fost buni în prima repriză, am jucam prost, dar finalele aşa sunt. Nu te poţi aştepta să joci la fel de bine ca întotdeauna. Sunt emoţii şi nervi. Acum vrem mai mult, avem multă ambiţie. Acest moment nu se va mai repeta vreodată, aşa că merităm să sărbătorim. Iar la anul vrem să se întâmple din nou!”, a spus Rodri.

Manchester City - Inter 1-0

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată Liga Campionilor, învingând-o pe Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City, sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit "tripla": campionatul Angliei, Cupa Angliei, Liga Campionilor. Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la FC Barcelona, în 2009.

Guardiola a înregistrat sâmbătă victoria cu numărul 300 la conducerea echipei City. Spaniolul a câştigat a treia oară Liga Campionilor, după 2009 şi 2011 (ambele cu Barcelona).

A marcat Rodri (min. 68)

  • MANCHESTER CITY: Ederson – Akanji, Ruben Dias, Ake – Stones (Walker 82), Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne (Foden 36), Gundogan (cpt), Grealish – Haaland. ANTRENOR: Josep Guardiola.
  • INTER MILAN: Onana – Darmian (D’Ambrosio 84), Acerbi, Bastoni (Gosens 76) – Dumfries (Bellanova 76), Barella, Brozovic (cpt), Hakan Calhanoglu (Mkhitaryan 84), Dimarco – Lautaro Martinez, Dzeko (Lukaku 57). ANTRENOR: Simone Inzaghi.

Afla mai multe despre: rodriliga campionilorchampions leaguemanchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare