Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Pe cine vede Panduru în finala turneului final şi ce formaţie crede că va câştiga competiţia: ”Pe ei am mizat de la început”

Euro 2020 | Pe cine vede Panduru în finala turneului final şi ce formaţie crede că va câştiga competiţia: ”Pe ei am mizat de la început”

EURO 2020

Comentarii

La Telekom Sport, Basarab Panduru a încercat simulatorul UEFA pentru restul meciurilor de la Euro 2020.

Panduru şi-a făcut calculele la Euro Center. A analizat meciurile din optimile de finală şi a încercat să ghicească rezultatele partidelor din faza sferturilor şi a semifinalelor.

Astfel, la iniţiativa moderatorului Dan Udrea, expertul Telekom Sport anticipează o posibilă finală între Franţa şi Anglia.

”Poate Italia să bată pe Franţa în semifinale? Când se ajunge acolo, se poate orice. Dar, cred că e greu pentru Italia să marcheze contra Franţei. Mie îmi place fotbalul de acum al Italiei. Mi-a plăcut echipa din primul meci, cu Florenzi - Spinazolla, plus Barella şi Locatelli la mijloc. Te poate prinde cu jucătorii din faţă, dar e foarte greu.

Cred că Franţa o să fie în finală, merg pe Franţa în continuare. Din tabloul de jos, dacă am plecat pe Anglia, cred că Anglia va ajunge. Belgia sau Portugalia au traseu foarte greu. M-am dus cu Franţa de-acolo, merg până la final pe ei.” a explicat Basarab Panduru, la Euro Center, de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare