Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Excelentă". Cum au caracterizat jucătorii Israelului naţionala României

"Excelentă". Cum au caracterizat jucătorii Israelului naţionala României
Comentarii

Jucătorii naţionalei din Israel au descris duelul cu naţionala României de sâmbătă seară, meci care se va disputa pe Arena Naţională.

Eli Dasa, fundaşul lateral al naţionalei Israelului, legitimat în prezent la Dinamo Kiev a vorbit despre meciul cu România.

"Excelentă", este cuvântul prin care Eli Dasa a caracterizat adversara şi rivala lor la locul 2 în grupa I a preliminariilor Euro 2024.

"E clar că e un interes foarte mare în jurul acestui meci, pentru că cele două echipe se luptă pentru primul loc în grupă.

Desigur, am venit să facem un rezultat bun. Echipa României e o echipă excelentă şi noi vom face tot posibilul să-i facem. 

Trebuie să câştigăm, dar atât noi, cât şi echipa României, vrem să facem un joc cât mai bun. Trebuie să arătăm un nivel mai bun, să înscriem mai mult, să jucăm mai bine. 

Toate astea trebuie luate în considerare, dacă ne uităm la rezultatele de acum" a declarat Eli Dasa la conferinţa de presă înaintea meciului naţionalei din Israel, cu România.

Cele două echipe sunt într-un duel direct pentru locul 2 ocupat în Grupa I din preliminariile pentru Euro 2024.

Naţionala României ocupă în acest moment poziţia a doua în grupă, cu opt puncte în timp ce naţionala statului Israel este pe locul trei, cu şapte puncte.

În cazul unei victorii pe Arena Naţională, România se va îndepărta de rivalele la ultimul loc calificabil la Euro din grupă. 

Valoarea lotului a adversarei noastre de sâmbătă seară, Israel este de 65 de milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.

Cel mai valoros jucător este Marcus Solomon, noul jucător al celor de la Tottenham Hotspur, cu o cotă de piaţă de 18.000.000 de euro. 
 
 
 

Afla mai multe despre: romaniaisrael 

viewscnt
Articole similare