Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost printre cei mai criticaţi jucători de la FCSB şi surprinde: ”Gigi Becali mi-a fost tot timpul un om plăcut”

EXCLUSIV | A fost printre cei mai criticaţi jucători de la FCSB şi surprinde: ”Gigi Becali mi-a fost tot timpul un om plăcut”galerie foto

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a criticat dur de-a lungul timpului surprinde şi spune că a avut o relaţie foarte bună cu patronul FCSB-ului. În plus, nu consideră că exagerează atunci când se implică la echipă.

Ajuns la 33 de ani, Ducu Ninu s-a lăsat de fotbal şi acum îşi desfăşoară activitatea la birou, în domeniul financiar. Privind în urmă, fostul fundaş al FCSB-ului interpretează acum cu maturitate ceea ce i s-a întâmplat. Printre altele, Ducu Ninu a vorbit deschis despre presiunea din fotbal, pe care unii jucători dau uneori vina pentru performanţele slabe.

Ninu, cel care a fost printre cei mai criticaţi jucători atunci când era la FCSB, spune că presiunea este o scuză pe care fotbaliştii o folosesc. Fostul fundaş surprinde şi spune că nu este ieşită din comun atitudinea lui Gigi Becali, ba chiar în străinătate sunt multe situaţii în care şefii pun mult mai multă presiune pe jucători:

”Cred că noi jucătorii facem asta, pentru că presiune este peste tot. Nu există să nu fie presiune. Dacă nu există presiune, nu vei avea rezultate. Dacă cineva spune că nu am jucat bine din cauza presiunii, mie mi se pare că este o scuză. Şi cam ne pricem românii să facem asta. Tot timpul statul e de vină, echipa e de vină, Gigi e de vină. Noi suntem de vină! În afară sunt presiuni mult mai mari. În afară, la fiecare meci, preşedintele vine în vestiar. Şi îţi spune: ”trebuie să câştigăm!” Asta ce înseamnă, că nu mai joci? Nu. Doar că noi, românii, ne-am complăcut în situaţia că pune presiune pe mine şi de aia nu joc bine. Nu are nicio legătură. Simplu, de noi depinde totul.

Eu am avut o relaţie OK cu Gigi, cu 'nea Gigi. Serios, eu cu domnul Becali nu am avut nicio problemă. Adică şi când am plecat de la el, şi când am venit, am vorbit deschis. Mie mi-a fost tot timpul un om plăcut. Dacă încerci să vorbeşti cu el şi eşti deschis, şi nu încerci să îl iei pe la spate, să îl duci cu zăhărelul, o să ai o relaţie bună cu el.

Un om care bagă bani în fotbal... bine, sunt de acord că nu patronul trebuie să îi facă echipa, dar un om care se implică şi, totuşi, Gigi se implică, Hagi la fel se implică. Atunci la Hagi ce putem spune că face echipa,  Hagi. Dar el este şi antrenor. Acum toţi cei care se duc acolo ştiu că trebuie să joace bine ca să rămână în echipă. Şi cred că domnul Becali când face asta, face pentru că aşa consideră el. Dar nu cred că nu se sfătuieşte cu un antrenor sau cu cei din jur”,
a declarat Ducu Ninu pentru Telekom Sport.

Ducu Ninu, unul dintre ”clienţii” lui Gigi Becali

Fostul fundaş a semnat cu FCSB în vara lui 2017, când a fost transferat de la Progresul Bucureşti. A fost împrumutat la Gloria Buzău, Gloria Bistriţa şi Farul, iar în vara lui 2010 a fost transferat definitiv de Viitorul. Însă a avut şi perioade în care a fost în lotul FCSB-ului. Cel mai mult a jucat în mandatul lui Cristiano Bergodi, cel care îşi propusese să întinerească echipa, dar a sfârşit prin a fi dat afară după celebrul incident de la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol. În perioada în care era la FCSB, Ninu era printre jucătorii pe care Gigi Becali îi critica cel mai des.

”Ninu a zis că dacă l-am lăudat o dată, de două ori, e şmecher. S-o fi gândit că nici nu mai trebuie să alerge la antrenamente. L-a făcut azi ăla (n.r. – Pârvulescu) ţăndări, praf! La fel Bud la faza golului”, Gigi Becali, după un meci cu Gaz Metan.

”Ninu, Tudose şi Ochiroşii s-au învăţat cu pokerul de la Buzău, dar am eu leac şi pentru ei! O să le arăt eu ce înseamnă să te gândeşti toată viaţa la pocher, şi nu la fotbal”, Gigi Becali, în septembrie 2009, după câteva rezultate mai slabe ale FCSB-ului.

Afla mai multe despre: ducu ninu 

viewscnt
Articole similare