Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Acuzaţii grave ale lui Jazvic după scandalul cu şefii lui Hermannstadt: "Nu mi-au dat banii" Detaliul adus în discuţie de fotbalistul croat

EXCLUSIV | Acuzaţii grave ale lui Jazvic după scandalul cu şefii lui Hermannstadt: "Nu mi-au dat banii" Detaliul adus în discuţie de fotbalistul croat

Hermannstadt​

Comentarii

Fotbalistul de 28 de ani este în mijlocul unui scandal imens după ce oficialii clubului ardelean îl acuză că a sărit la bătăie când i s-a propus rezilieerea contractului.

Filip Jazvic are versiunea sa în privinţa evenimentelor petrecute la Sibiu. Vârful care a mai jucat în Liga I pentru CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi Universitatea Craiova spune că mai are de primit trei salarii restante, iar clubul nu i-a decontat costurile tratamentului suportat după o accidentare pe care a suferit-o în urmă cu aproape două luni. 
 
"Am luat prânzul la hotel la ora 1. Apoi Răzvan m-a sunat, a vrut să vorbească cu mine despre starea mea de sănătate. I-am spus că sunt ceva mai bine. L-am întrebat ce este cu salariul, pentru că, de când m-am accidentat, de la meciul cu Voluntari, nu mi-au mai plătit nimic. Nici tratament, nimic. Nimeni nu a vrut să mă ajute, am făcut totul singur. M-au lăsat singur de fiecare dată. Aşa că l-am întrebat unde îmi este salariul şi nu a vrut să îmi răspundă. Marea problemă este că alţi jucători au fost plătiţi, iar eu nu, pentru că eram accidentat. Acum este vorba de trei luni. Timp de trei luni nu mi-au plătit nici salariu, nici bonusuri" a dezvăluit croatul problemele pe care le-a întâmpinat la Hermannstadt. 
 
Apoi atacantul spune că întreaga scenă a conflictului pe care l-a avut cu Răzvan Zamfir poate fi văzută pe camerele de supraveghere de la locul de cantonament al ardelenilor. 
 
"Mi-a spus că antrenorul nu mă mai doreşte. Eu am spus, cum este posibil aşa ceva dacă încă nu m-a văzut. A spus că antrenorul vrea să vină cu jucătorii lui. Am spus că nu e nicio problemă, că voi rămâne până îmi dau salariul la zi. I-am spus că voi face plângere la FIFA şi, pentru fiecare lună în care nu mă plătesc, voi face din nou plângere la FIFA. Atunci a început să se enerveze. A început să vorbească foarte urât, mi-a zis că a terminat-o cu mine şi că nu vrea să mai vorbească cu mine. Am spus ok. S-a ridicat şi s-a dus spre parcare. I-am spus, măcar o dată în viaţă fii bărbat şi spune-mi adevărul în faţă, nu mă mai minţi că îmi dai banii. În acel moment s-a întors şi a încercat să mă lovească, iar eu am ripostat. El a încercat din nou să mă lovească, aşa că l-am mai lovit şi eu odată" a încheiat Jazvic. 
 
Iată şi varianta oficialilor clubului AFC Hermannstadt:
 
https://www.telekomsport.ro/breaking-inca-un-incident-socant-in-liga-1-in-18-ani-de-fotbal-nu-am-vazut-asa-ceva-prima-reactie-a-lui-razvan-zamfir-dupa-ce-a-fost-batut-de-un-jucator-19062757

Afla mai multe despre: hermannstadtjazvicscandalrazvan zamfir,  

viewscnt
Articole similare