Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Ai rămâne la FRF dacă Burleanu nu va mai fi preşedinte?” Răspunsul lui Adi Mutu. Ce planuri are

EXCLUSIV | ”Ai rămâne la FRF dacă Burleanu nu va mai fi preşedinte?” Răspunsul lui Adi Mutu. Ce planuri are

Echipa națională

Comentarii

Adi Mutu spune că vrea să se apuce cât mai repede de antrenorat, caz în care va părăsi postul de manager sportiv la naţională. Fostul mare internaţional român a evitat să spună dacă şi-ar dori să rămână la FRF şi în cazul în care Ionuţ Lupescu va câştiga alegerile.

Adi Mutu a fost adus de Răzvan Burleanu în cadrul FRF şi ”Briliantul” şi-a exprimat susţinerea pentru actualul preşedinte de la Casa Fotbalului. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Mutu a fost întrebat dacă şi-ar dori să rămână manager sportiv la naţională dacă Lupescu va câştiga alegerile. Fostul atacant al Fiorentinei spune însă că tot ce-şi doreşte este să se facă antrenor, caz în care şi-ar părăsi actualul post: ”Eu am mai spus... indiferent cine va fi, eu caut să antrenez. Dacă mâine îmi vine o ofertă care mă convinge, voi pleca, pentru că asta vreau să fac.

Într-adevăr, dacă aş avea o ofertă care m-ar convinge, aş accepta-o pentru că ăsta e lucrul pe care vreau să-l fac. Pasiunea mea e fotbalul. Nemaiputând să joc, normal că, antrenând, îmi place să fiu aproape. Cred că prin experienţa acumulată pot ajuta jucătorii români să ajungă la un inalt nivel”,
a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: adi muturomaniarazvan burleanufrf 

viewscnt
Articole similare