Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin despre motivul pentru care Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorţi: ”Eu tot cred că e o gafă a cuiva”

EXCLUSIV Andrei Vochin despre motivul pentru care Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorţi: ”Eu tot cred că e o gafă a cuiva”

FRF

Comentarii

Invitat la Sport Center, Andrei Vochin a comentat scandalul momentului dezvăluit de publicaţia turcă Fanatik şi care are legătură cu faptul că Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor Euro 2020 de la Bucureşti.

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!", anunţă turcii de la Fanatik, citaţi de Gazeta Sporturilor. „Federaţia română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte ţări au avut invitaţi, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei".

Andrei Vochin crede într-o gafă: ”Eu aşa vreau să cred!”

În direct la Sport Center, Andrei Vochin a încercat să explice această situaţie: ”Sincer să fiu, dincolo de probabilitatea foarte mare ca lucrurile să se întâmple aşa, aştept să aud şi din gura lui Gică Hagi că lucrurile, pentru că nu-mi vine să cred că lucrurile stau aşa. Dacă, într-adevăr, lucrurile stau aşa, eu nu pot găsi niciun motiv plauzibil în momentul ăsta pentru o astfel de decizie” a mărturisit Andrei Vochin la Telekom Sport.

El a mai completat: ”În primul rând, au fost ambasadorii Euro 2020, deci Miodrag Belodedici, Lucică Sânmărtean. Aşa am auzit, că şi lui Gică Hagi i s-a propus să fie ambasador, asta se întâmpla acum vreo 6 luni, 8 luni, pentru că Răzvan Mitroi m-a întrebat pe mine dacă pot să vorbesc cu Loţi Boloni pe tema asta. Cu Gică Hagi cred că a vorbit altcineva, eu am vorbit cu Boloni şi pentru că era prins cu echipa de club şi n-a acceptat să vină. Mie asta mi-a spus la telefon până la urmă, nu mi-a dat un răspuns ferm. Dar ştiţi cum e Boloni, vreo 3 luni am dialogat, i-am trimis şi contractul, pentru a fi ambasador. Aşa am auzit în momentul acela, că s-a discutat şi cu Gică Hagi şi nu ştiu ce motivaţie a avut în momentul acela, dar nu a intrat în proiectul acesta, de a fi ambasador” a mai spus Andrei Vochin.

Provocat de Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii Sport Center, Vochin a explicat şi că nu crede că Gică Hagi nu a fost invitat: ”Eu tot cred că e o gafă de ceva, a cuiva, tot încerc să cred că e aşa ceva”

Afla mai multe despre: gică hagiandrei vochin 

viewscnt
Articole similare