Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Aşa e la Craiova! Condiţiile puse de Victor Piţurcă la Universitatea: "El decide". Ce hotărâre a luat conducerea

EXCLUSIV | Aşa e la Craiova! Condiţiile puse de Victor Piţurcă la Universitatea: "El decide". Ce hotărâre a luat conducerea
Comentarii

Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, Pavel Badea a dezvăluit una dintre condiţiile puse de Victor Piţurcă pentru a veni la U Craiova.

"Cred că vor veni câţiva fotbalişti, nu jucători, fotbalişti, care vor ridica gradul de concurenţă în cadrul echipei şi vor veni şi cu performanţe, individuale şi colective. Este una dintre condiţiile pe care le-a pus managerul general", a declarat oficialul clubului oltean, care, întrebat despre fotbaliştii care vor fi transferaţi, a admis că fostul selecţioner va decide cine va ajunge în Bănie. 

Totodată, Badea susţine că în niciun moment lui Piţurcă nu se i va impune echipa de start sau schimbările. Fostul selecţioner îşi va începe mandatul de manager general începând cu 1 septembrie. Până atunci, Corneliu Papură va conduce partida din această seară, de la ora 21:00, cu Astra Giurgiu, care va fi transmisă la Telekom Sport 1. 

VICTOR PIŢURCĂ, PREZENTAT LA U CRAIOVA 

Forma slabă din campionat şi eliminarea din Europa League l-au făcut pe patronul Mihai Rotaru să ia o decizie radicală! Victor Piţurcă este noul manager al clubului din Bănie. Chiar dacă anunţase că nu va mai antrena în Liga I, Piţurcă a fost convins de proiectul propus de Rotaru şi va avea mână liberă în club.

”Victor Piţurcă va conduce echipa de pe banca tehnică şi va coordona strategia clubului pe următorii trei ani”, a fost anunţul Universităţii Craiova pe pagina de Facebook.

 

Afla mai multe despre: victor piturcacraiova 

viewscnt
Articole similare