Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru Gică Hagi: "Ce Viitorul mai e ăsta, care Viitorul? E o problemă!"

EXCLUSIV | Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru Gică Hagi: "Ce Viitorul mai e ăsta, care Viitorul? E o problemă!"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a pierdut un nou meci în Liga 1, 0-1 cu FC Argeş în deplasare, şi continuă seria proastă de rezultate cu antrenorul Mircea Rednic pe bancă. În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru a analizat situaţia de la echipa lui Gică Hagi şi a spus că se gândea că, după ce au jucat în play-out în sezonul trecut, constăneţii au învăţat ceva, dar nu pare deloc aşa.

Panduru, despre situaţia de la Viitorul: "Ce Viitorul mai e ăsta? Care Viitorul? E o problemă!"

Viitorul n-a mai câştigat de şapte meciuri în Liga 1 şi echipa lui Mircea Rednic se află într-o situaţie extrem de delicată. Formaţia de la Ovidiu a ajuns pe locul 11 în clasament, cu doar 25 de puncte strânse în 23 de partide, iar Basarab Panduru nu mai înţelege strategia elevilor lui Gică Hagi.

Hagi i-a vândut pe Iancu şi Luckassen, doi jucători importanţi ai Viitorului, şi acest lucru se vede şi pe tabelă. În plus, Panduru remarcat şi faptul că la echipa mare a Viitorului nu mai sunt al fel de mulţi tineri de perspectivă.

"Situaţia e foarte complicată. Nu mă aşteptam ca atunci când a venit, să ajungă în situaţia asta. Opt meciuri fără victorie... E o situaţie grea la Viitorul. Mă gândeam că anul trecut, dacă au jucat play-out, au înţeles ceva şi vor face altfel echipa. Îl vinzi pe Iancu, ok, pe Luckassen, ok, sunt de acord. Dacă vii cu jucători tineri şi îmi spui că avem alt proiect. Media de vârstă e de 26 de ani, FCSB are 23 de ani. Ce Viitorul mai e ăsta? Care Viitorul? E o problemă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

  • 7 - şapte meciuri consecutive fără victorie are Viitorul în Liga 1

Afla mai multe despre: basarab panduruviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare