Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bombă în Liga I. Viitorul se destramă şi îşi vinde cei mai buni jucători: "Se vor transfera 100%". Hagi şi-a anunţat şi el plecarea

EXCLUSIV | Bombă în Liga I. Viitorul se destramă şi îşi vinde cei mai buni jucători: "Se vor transfera 100%". Hagi şi-a anunţat şi el plecarea

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a produs marea surpriză aseară pe Arena Naţională şi s-a impus cu 2-1 în prima etapă a play-off-ului în faţa celor de la FCSB. Însă, surprinzător, deşi Hagi a recunoscut că şi-a făcut calculele pentru al doilea titlu din carieră, echipa pe care "Regele" a construit-o la Ovidiu se poate destrăma în vară.

Chiar înaintea meciului de pe Arena Naţională, George Ogăraru a dezvăluit că foarte mulţi jucători de la FC Viitorul sunt urmăriţi de scouteri. Iar evoluţiile fotbaliştilor lui Hagi au convins, cu siguranţă, aseară, în meciul câştigat în faţa FCSB-ului.

"Depinde foarte mult de ce se va întâmpla în perioada de mercato din vară, depinde de ce jucători vor pleca. Cu siguranţă, vor fi plecări pentru că sunt jucători tineri şi sunt foarte interesanţi jucătorii tineri şi talentaţi. Sunt foarte mulţi scouteri prezenţi în tribune la fiecare meci. Nu putem da nume, dar vă pot confirma faptul că există interes pentru jucătorii noştri" , a declarat George Ogăraru, directorul de scouting al Viitorului, pentru Telekom Sport.

În plus, imediat după meci, Hagi a recunoscut şi el că este tentat de o eventuală plecare de la FC Viitorul.

"Îmi doresc să fac performanţe în Europa. Îmi place să progresez, să mă duc la mai mult. Dacă nu o să pot cu acest club, din vară nu o să mai stau, o să las locul altcuiva. Ce să mai fac? Să produc iarăşi jucători? Voi conduce clubul doar dacă devenim mai buni, doar dacă o să avem pretenţii mai mari. Altfel, o să îmi caut şi eu de ale mele. Să vedem dacă mă vrea cineva, dar eu sunt zic că sunt valoros şi o să îmi găsesc echipă uşor" , a spus Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagifc viitorulovidiufcsb 

viewscnt
Articole similare