Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce riscă FCSB pentru că a scos fotbaliştii la antrenament în grupuri în plină pandemie. Anunţul făcut de şeful MTS

EXCLUSIV | Ce riscă FCSB pentru că a scos fotbaliştii la antrenament în grupuri în plină pandemie. Anunţul făcut de şeful MTS

FCSB

Comentarii

FCSB s-a antrenat, luni, în grupuri de câte trei fotbalişti, la cererea jucătorilor lui Gigi Becali. Antrenorul Bogdan Vintilă şi stafful său au supravegheat şedinţa de pregătire, iar Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, intrat în direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, a dezvăluit ce riscă acum roş-albaştrii.

Fotbaliştii de la FCSB n-au mai suportat antrenamentele în izolare şi au cerut permisiunea clubului de a se pregăti la baza sportivă a clubului. Au format grupuri de câte trei şi au ieşit pe teren pentru a face mişcare, dar acum riscă amenzi usturătoare pentru că au încălcat normele de autoizolare. Anunţul e făcut de şeful MTS, Ionuţ Stroe, în direct la Telekom Sport.

"În momentul de faţă sunt două decrete prezidenţiale şi două ordonanţe de urgenţă care spun ce sancţiuni vor putea să sufere cei care nesocotesc aceste legi. Dacă vor să facă acest lucru, le recomand să solicite avizul şi acordul instituţiilor statului. Cadrul juridic limitează aceste antrenamente colective", a spus Ionuţ Stroe, la Telekom Sport.

FCSB a postat pe pagina oficială de Facebook a clubului un videoclip în care este prezentat modul cum Florin Tănase şi colegii săi s-au pregătit la baza sportivă din Berceni a clubului roş-albastru.

Duckadam: "Eşti mai expus la cumpărături decât la antrenament!"

Într-o discuţie purtată cu Telekom Sport, în exclusivitate, Helmuth Duckadam a susţinut ideea ca fotbaliştii să se pregătească în continuare la baza FCSB, în grupuri. Eroul de la Sevilla consideră că fotbaliştii sunt mai expuşi atunci când merg la cumpărături decât dacă ar veni în fiecare zi la baza de antrenament.

"În momentul în care ai o bază închisă şi n-ai contact cu nimeni şi poţi să faci ce antrenamente vrei tu, cu trei jucători, cu zece, cu şase, plus testaţi, de ce nu-i laşi să facă mişcare? La fel cum merg într-un supermarket, lasă 100 de inşi, restul stau afară. Intră unul, iese altul. Acolo e o bază închisă.

De ce să alerge în parc sau în pădure de nebuni? Au o bază. Într-o zi poţi să faci planificări, omul se duce cu maşina, se dă jos din maşină, îşi face antrenamentul pe teren, se duce acasă, care e problema? Care e diferenţa între a face un antrenament şi a merge la cumpărături? Cred că eşti mai expus dacă mergi la cumpărături decât la un antrenament unde nu e nimeni?"
, a spus preşedintele de onoare al FCSB, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut stroemtsfcsbantrenamente 

viewscnt
Articole similare