Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu jucătorii extracomunitari de la Dinamo: "Nu putem să luăm decizii care să avantajeze un club"

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu jucătorii extracomunitari de la Dinamo: "Nu putem să luăm decizii care să avantajeze un club"

Handbal

Comentarii

Federaţia Română de Handbal a decis să limiteze numărul extracomunitarilor la doa trei, la handbal masculin, măsură ce o loveşte din plin pe Dinamo. Cristina Vărzaru, secretarul general FRH, a venit cu explicaţii.

"Nu putem să luăm decizii care să avantajeze un club. Putem să luăm decizii care să avantajeze handbalul la modul general. Nu este una din priorităţile mele dorinţa lui Dinamo de a se muta în Ungaria. 

Apreciez foarte mult şi cu toţii am fost foarte fericiţi de ceea ce a realizat Dinamo în acest sezon. Pentru handbalul masculin românesc este o realizare foarte mare clasarea lor în Liga Campionilor şi faptul că urma să aducă PSG la Bucureşti", a declarat Vărzaru, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Această măsură o loveşte din plin pe Dinamo, care are în lot opt extracomunitari, toţi foarte buni. Cristina Vărzaru a explicat, însă, cum s-a ajuns la această decizie: "Ne dorim ca jucătorii români să aibe posibilitatea să joace, să aibă posibilitatea să crească şi să putem să ajungem să avem din nou rezultate foarte bune la nivel de naţională masculină, să putem să ne menţinem poziţia pe care ne-am câştigat-o muncind la naţionala feminină.

Am jucat în Danemarca, nu e nimeni împotriva străinilor. Ne dorim doar ca toţi aceşti jucători care vin din afara ţării în România să fie jucători de valoare".

Afla mai multe despre: dinamohandbalcristina varzaru 

viewscnt
Articole similare