Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce spunea Cornel Dinu despre Gueye cu o zi înainte ca fotbalistul să afle că a fost depistat la cocaină! "Vin toţi refuzaţii din insule la noi"

EXCLUSIV | Ce spunea Cornel Dinu despre Gueye cu o zi înainte ca fotbalistul să afle că a fost depistat la cocaină! "Vin toţi refuzaţii din insule la noi"

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu, unul dintre contestatarii strategiei de a aduce jucători străini de mâna a treia în Liga 1, l-a pus la punct şi pe atacantul lui Dinamo, Magaye Gueye (30 de ani).

Cornel Dinu, despre Gueye: "Nu are nimic în comun cu jocul acesta"

Cu o zi înainte de apariţia testului antidoping al lui Magaye Gueye, Cornel Dinu a pus tunurile pe senegalezul de la Dinamo. Cornel Dinu a criticat strategia de a aduce străini mulţi şi slabi în fotbalul românesc. De altfel, într-o intervenţie din trecut, Dinu îşi arăta admiraţia faţă de strategia lui Gigi Becali la FCSB, întrucât omul de afaceri insistă cu aducerea jucătorilor români tineri. 

"Magaye Gueye e mult mai apropiat de traducerea numelui lui decât de jucător de fotbal. Nu are nimic în comun cu jocul acesta. Nu ştiu cum pot fi aduşi asemenea jucători în România. Toţi refuzaţii de prin Europa şi din toate insulele şi peninsulele omenirii numai la noi vin.

Dinamo este într-o situaţie cu care nu s-a mai confruntat niciodată în istoria ei. Are 26 de puncte în 25 de partide, ceea ce este înfiorător", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Declaraţiile date de Cornel Dinu au venit în urma prestaţiei lui Magaye Gueye din remiza lui Dinamo cu FC Voluntari, scor 1-1, din Liga 1, care a avut loc luni seara.  

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

După 26 de etape din sezonul regular, Dinamo e pe locul 13, cu 27 de puncte, fiind pe ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1. 

Afla mai multe despre: cornel dinudinamomagaye gueyemagaye gueye dopajmagaye gueye cocaina 

viewscnt
Articole similare