Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cearta dintre Gnohere şi Andrei Vlad, confirmată: ”Nu l-a bătut, dar ce i-a făcut era firesc”

EXCLUSIV | Cearta dintre Gnohere şi Andrei Vlad, confirmată: ”Nu l-a bătut, dar ce i-a făcut era firesc”
Comentarii

Anamaria Prodan a confirmat incidentul de după FCSB - Rapid Viena, scor 2-1, când Gnohere i-a reproşat nervos lui Andrei Vlad greşeala de la golul marcat de austrieci. Impresarul lui Andrei Vald spune că nu s-a ajuns la bătaie.

Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor pentru ratarea calificării FCSB-ului în grupele Europa League. În returul cu Rapid Viena, când FCSB conducea cu 2-0 - scor de calificare - Andrei Vlad a greşit şi a ţinut în joc o minge care se duce afară. După meci, în vestiar, Gnohere a sărit la Andrei Vlad şi i-a reproşat acea gafă.

Anamaria Prodan susţine însă că nu s-a ajuns la bătaie şi i-a atras atenţia lui Gnohere că tânărul portar ar trebui menajat şi susţinut. În plus, impresarul lui Andrei Vlad susţine că cel care a greşit în acea fază a fost Mihai Bălaşa:

”El nu mai are contract cu nimeni, dar suntem prieteni. N-am zis acolo ce a făcut. Şi asta i-am scris lui Harlem: ”ai grijă, că e un copil şi, dacă voi cei mari puneţi presiune pe el, atunci el se va pierde definitv”. Aşa cred eu. Nu i-a făcut nimic, nu l-a bătut, dar ce i-a făcut şi era firesc, că el dăduse gol, toată echipa era euforică, erau calificaţi şi Vlad... Şi asta cu a greşit, că-l auzeam şi pe Duckadam, domne', ce greşeală, a respins în faţă, a respins lateral. Bălaşa s-a sucit, s-a învârtit şi s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vladanamaria prodanliga 1europa leaguefcsbharlem gnohere 

viewscnt
Articole similare