Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu l-a desfiinţat pe dinamovistul care a provocat un scandal uriaş în club: "Ai jurat. Nu avea voie să vorbească"

EXCLUSIV | Cornel Dinu l-a desfiinţat pe dinamovistul care a provocat un scandal uriaş în club: "Ai jurat. Nu avea voie să vorbească"

Dinamo București

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a avut un discurs critic la adresa fostului medic al lui Dinamo, Adrian Motoacă, cel care a făcut câteva acuzaţii grave despre fundaşul central al lui Dinamo, Mihai Popescu.

Motoacă s-a dezlănţuit în comentariile unei postări pe pagina de Facebook Radio Dinamo1948 şi i-a acuzat pe jucătorii lui Dinamo că beau şi joacă poker în cantonament. Iniţial, Motoacă l-a atacat pe Mihai Popescu, care a spus la flash interviul de la finalul partidei că rezultatul poate fi întors la retur. 

Cornel Dinu, despre fostul medic al lui Dinamo: "Ce a spus e o blasfemie"

Simbolul dinamovist susţine că fostul medic al "câinilor" a făcut câteva dezvăluiri care intră în contradicţie cu meseria sa: "Tot ce se spune în ultimul timp are un sâmbure de adevăr. Tot ce a spus băiatul ăla, despre care ştiţi că a fost medic la Dinamo, este o blasfemie. Pentru că dacă eşti medic, chiar dacă ai fost la fără frecvenţă, nu mai zic cine te-a adus că e altă discuţie, ai jurat, aşa spune Jurământul lui Hipocrate. Adică nu spui nimic de ce se întâmplă cu pacientul tău, cu suferinţele. 

Când profesioniştii nu mai sunt la Dinamo, şobolanii fură şi stau pe masă. Băiatul ăsta a fost propus de cineva şi chiorul care este împărat în ţara orbilor de la Dinamo l-a promovat pe băiatul ăsta. El nu avea voie să vorbească de indisciplină şi de glume atâta timp cât el îi desumfla cauciucurile lui Straton, se punea el piedică să cadă Straton. Când vezi asemenea lucruri, pleci de la Hipocrate, de la probitate morală, profesională. 

Tot ce spune el are un mic sâmbure de adevăr, se poate, dar în niciun caz de maniera în care a spus el. Scoateţi-l de la categoria doctori. Nu ştiu ce a căutat acolo. Ştiu ce a căutat, dar mi-e milă să mai spun", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91".  

 

viewscnt
Articole similare