Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu l-a lăsat "repetent" pe un antrenor din play-off: "Nu are nicio legătură cu acest fenomen. E de neînţeles!"

EXCLUSIV | Cornel Dinu l-a lăsat "repetent" pe un antrenor din play-off: "Nu are nicio legătură cu acest fenomen. E de neînţeles!"

Liga 1

Comentarii

Cornel Dinu l-a criticat pe antrenorul lui FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, pentru modul în care pregăteşte echipa în acest campionat.

VIDEO | Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 37, Lazăr 62 / Tănase 45+9)

Bogdan Vintilă a fost judecat pentru deciziile pe care le-a luat în special în derby-ul cu Dinamo: "Nu are nicio legătură cu acest fenomen. Depinde dacă s-a făcut din ceruri sau din biserica făcută la FCSB. Eu nu înţeleg. El a tratat cu multă siguranţă neîntemeiată această partidă. A făcut acele schimbări, pe care le explică aiurea la final. El a judecat partida... Dinamo a fost mai bine pregătită fizic, dar a avut şi o ordine de joc, faţă de nimic deosebit la FCSB. Jocul a fost derizoriu, care nu are nicio legătură cu trecutul glorios al acestor echipe. La ultima partidă, Moruţan a jucat mijlocaş central, iar acum l-a pus în bandă. E de neînţeles! El a mai avut nişte improvizaţii. Cred că are o imaginaţie prea bogată. Spunea el că are o formulă de joc şi de parcă ne zici ce înseamnă apa", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii "Minutul 91".  

Bogdan Vintilă a pus tunurile pe jucători după ce FCSB a pierdut în derby-ul cu Dinamo

Bogdan Vintilă are o perioadă grea la FCSB, după ce pe finalul anului 2019 vicecampioana defila în campionat. Acum, FCSB a pierdut meciul cu Dinamo, scor 2-1, iar Vintilă şi-a certat jucătorii: "Nu am făcut un joc strălucit în această seară şi regret enorm că nu am reuşit să câştigăm pentru aceşti suporteri minunaţi. Aveam controlul jocului, a intervenit o execuţie extraordinară, o lovitură liberă, şi au preluat conducerea, fără să ne pună probleme până atunci. După aceea a venit acea eliminare şi în zece am reuşit să egalăm. A doua repriză, din păcate o nesincronizare a făcut să primim golul doi, iar de acolo consider că am început să punem presiune mult mai mare şi să reuşim să ducem mingea în careul advers. 

Este o presiune probabil greu de gestionat şi chiar mă gândeam că ar trebui să fim mai uniţi, mai devotaţi unul celuilalt şi să încercăm să punem pe primul loc binele echipei şi să lăsăm deoparte partea individuală a fiecăruia. Mă refer la atitudine, la spiritul acela de echipă, la spiritul de sacrificiu care trebuie avut. Iar la acest aspect, cei de la Dinamo ne-au bătut astăzi. 

Nu, adică trebuie să jucăm ca echipă. Nu joacă fiecare pentru el, trebuie să jucam ca echipă, să fim toţi în acelaşi timp, în aceeaşi direcţie, trebuie să gândim la unison. Este dorinţa fiecărui jucător de a arăta că este foarte bun şi atunci a dispărut acel joc colectiv pe care l-am avut anul trecut. Atât doar. I-am rotit şi cu acordul lor şi cu pregătirea necesară. Dar acum sper, după acest joc, că am înţeles cu adevărat că avem nevoie de mai multă atitudine", a declarat antrenorul FCSB la finalul derby-ului Dinamo - FCSB 2-1. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe