Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu ştie unde greşeşte Toni Petrea la FCSB: "Când nu te ştiu de stăpân, jucătorii îşi fac numărul". Ce i-a reproşat după momentele petrecute

EXCLUSIV | Cornel Dinu ştie unde greşeşte Toni Petrea la FCSB: "Când nu te ştiu de stăpân, jucătorii îşi fac numărul". Ce i-a reproşat după momentele petrecute

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a analizat meciul Chindia Târgovişte - FCSB; 0-2. Deşi a admirat jocul şi pregătirea fizică a celor de la FCSB, Dinu a de părere că Toni Petrea nu are, momentan, autoritatea necesară în vestiar.

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci al etapei a noua a Ligii I.

"Fiind din Târgovişte şi, într-un fel înfiat de Bucureşti, am ţinut cu Tâgovişte şi cu Dinamo. Târgovişte m-a dus cu gândul că a avut una dintre cele mai slabe prestaţii din acest campionat. 

Din punct de vedere al pregătirii, cred că eu că Steaua (n.r. - FCSB), aşa îi spun eu, a fost fantezistă la începutul partidei. E mai bine pregătită fizic, mai bine decât majoritatea echipei. E vorba şi despre viteza de deplasare şi de transmitere. Chiar dacă în prima repriză a fost o aşesare fantezistă, cu Olaru atacant, în repriza a doua lucrurile s-au aşezat. Şut prezintă şi el nişte perspective, iar în repriza a doua s-a revenit la normal. Chindia a contat şi a ieşit puţin la joc pe finalul partidei", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91" 

În a doua repriză, jucătorii de la FCSB au tratat cu multă lejeritate anumite faze, la 2-0, şi chiar au luat acţiuni pe cont propriu. Cornel Dinu e de părere că aceasta e problema lui Toni Petrea, care are de suferit în privinţa autorităţii din vestiar:

"Au fost câteva faze în care, pe final, când Man a vrut să iasă în relief, deşi era într-un unghi din care se cerea mai mult să paseze. E vorba despre autoritatea băncii tehnice. Când nu te ştiu de stăpân, jucătorii îşi fac numărul. Cred că autoritatea lui Toni Petrea poate fi pusă sub un semn de întrebare. Se poate rezolva printr-un dialog sincer, atunci când autoritatea antrenorului e recunoscută, prin competenţa sa. Jucătorul trebuie să se simtă ca un binevoitor al lui, pe care vrei să-l pui în relief. Dar aici trebuie tact, pedagogie. Îţi trebuie o erudiţie fotbalistică şi o calitate a antrenorului", a mai spus Cornel Dinu.   

 

Afla mai multe despre: dennis mantoni petreafcsb 

viewscnt
Articole similare