Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Cu el în echipă, m-aş bate la campionat!” Gigi Becali are un diamant în curte şi nu o ştie: ”E sclipitor! E letal”

EXCLUSIV ”Cu el în echipă, m-aş bate la campionat!” Gigi Becali are un diamant în curte şi nu o ştie: ”E sclipitor! E letal”

Superliga

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Valeriu Iftime a declarat că dacă l-ar avea în echipă pe Olimpiu Moruţan, FC Botoşani s-ar putea bate la titlu de campioană a României.

Valeriu Iftime este un finanţator care a demonstrat în repetate rânduri că pricepe foarte bine fenomenul. Dincolo de cele câteva transferuri excelente făcute în ultimii ani de FC Botoşani, gruparea moldavă are acum unul dintre cei mai interesanţi antrenori din Liga 1. Marius Croitoru a dus echipa lui Iftime în playoff, pentru prima dată în istoria clubului.

În direct la Telekom Sport, Valeriu Iftime a mărturisit că regretă că nu îl mai are în echipă pe Olimpiu Moruţan, fotbalist care a fost transferat de prietenul său, Gigi Becali, la FCSB:

”Vă garantez că dacă l-aş avea mai pe Moruţan, mâ gândesc că m-aş bate la campionat. Am nevoie de un 10 care să facă fotbal. Ai nevoie de unul din ăsta sclipitor. Dar el are nevoie de 30 de meciuri în care să joace ca număr 10. Meci de meci, chiar dacă greşeşte. El trebuie să joace, pentru că este letal copilul. Dacă nu joace, nu face mare lucru, e normal” a declarat Iftime în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Vezi aici ce a declarat Olimpiu Moruţan după FC Botoşani - FCSB 2-2

Afla mai multe despre: olimpiu moruţanvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare