Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum au primit oamenii din fotbalul românesc vestea că Haţegan va arbitra Juventus-Manchester United. Andone: "De la Crăciunescu n-am mai avut aşa ceva"

EXCLUSIV | Cum au primit oamenii din fotbalul românesc vestea că Haţegan va arbitra Juventus-Manchester United. Andone: "De la Crăciunescu n-am mai avut aşa ceva"
Comentarii

Ovidiu Haţegan a primit un meci de gală în această săptămână. Centralul român va arbitra duelul dintre Juventus şi Manchester United, miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

"E un lucru extraordinar pentru el. Mă bucur că arbitrii noştri sunt apreciaţi şi merg să arbitreze astfel de meciuri. Nu pot să îmi doresc decât să arbitreze foarte bine şi să fie apreciaţi în continuare. Nu cred că este mai greu să-l arbitrezi pe Ronaldo. În momentul în care arbitrezi jucători de o foarte mare valoare, cred că îţi este mai uşor să arbitrezi.

Odată o să stau de vorbă cu arbitrii şi o să-i întreb. Când le este mai uşor să arbitreze, astfel de meciuri de anvergură sau meciuri de campionat, cu echipe mai mici? Dar sunt convins că le e mult mai uşor să arbitreze meciuri de genul acesta" , a declarat Bogdan Stelea pentru Telekom Sport.

"E un lucru foarte bun. El al treilea meci în UCL în acest an. Îl avem acum si pe Istvan Kovacs. E un lucru foarte bun că avem doi arbitri cum n-am avut de ani şi ani. De la Crăciunescu, Porumboiu n-am mai avut. Am avut Balaj, Tudor, dar nu la nivelul de grupe UCL" , a spus Ioan Andone.

Afla mai multe despre: hategansteaua rosiemanchester unitedjuventus 

viewscnt
Articole similare