Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Daniel Pancu, despre numirea lui Dan Alexa la Rapid: ”O alegere bună” Ce-l diferenţiază de Alexa şi când va prelua din nou o echipă

EXCLUSIV Daniel Pancu, despre numirea lui Dan Alexa la Rapid: ”O alegere bună” Ce-l diferenţiază de Alexa şi când va prelua din nou o echipă

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a vorbit la Telekom Sport despre numirea lui Dan Alexa în locul său, pe banca Rapidului.

Fostul tehnician din Giuleşti este convins că Rapid a pariat bine atunci când l-a ales pe Dan Alexa în locul său. Idolul Giuleştiului a vorbit şi despre diferenţele dintre el şi noul tehnician al Rapidului:

”Eu unul sunt convins, sper să nu mă înşel, că au făcut o alegere bună. E probabil mai pragmatic decât mine, pe lângă experienţă e clar că contează şi lucrurile astea” a mărturisit, sincer, Pancu.

El a mai declarat şi că nu are în plan momentan, preluarea unei alte echipe, până când sezonul actual nu se va încheia: ”Până nu începe noul sezon nu mă gândesc să antrenez”

Daniel Pancu este unul dintre cei mai iubiţi oameni care au jucat pentru Rapid. Actualul antrenor a evoluat pentru giuleşteni în mai multe rânduri, fiind decisiv şi la câştigarea titlului din sezonul 1998-1999. A mai cucerit cu Rapid, Cupa României de trei ori şi Supercupa României în două rânduri. Într-un interviu exclusiv acordat lui Alexandru Săbău, Pancu mărturisea că a primit foarte multe mesaje după despărţirea de Rapid: ”Am primit foarte, foarte multe mesaje. Chiar emoţionante. Poate într-o zi voi face o selecţie a lor şi o să le salvez undeva, pentru că declaraţia mea legatăt de plâns când am fost demis este absolut adevărată, dar dacă vă arăt mesajele primite, cred că şi voi aţi plânge dacă aţi fi în locul meu” mărturisea Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancudan alexa 

viewscnt
Articole similare