Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizia surprinzătoare luată de Mirel Rădoi pentru "primul 11" cu Islanda, explicată: "Nu cred că au mai jucat vreodată. Probabil că i-au dat încredere"

EXCLUSIV | Decizia surprinzătoare luată de Mirel Rădoi pentru "primul 11" cu Islanda, explicată: "Nu cred că au mai jucat vreodată. Probabil că i-au dat încredere"
Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi i-a titularizat pe Mihai Bălaşa şi pe Andrei Burcă în centrul apărării la meciul cu Islanda, iar Ioan Andone a încercat să explice decizia.

Deşi era de aşteptat ca Burcă să facă pereche în centrul apărării cu Toşca sau Dragoş Grigore, Mirel Rădoi l-a titularizat pe Mihai Bălaşa, fotbalistul de la U Craiova. 

Preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, a susţinut că e posibil ca Mihai Bălaşa să-i fi dat încredere selecţionerului României:"Nu cred că au mai jucat vreodată. Probabil că i-au dat încredere lui Mirel Rădoi. Un antrenor trebuie să facă şi alegeri de astea, să-i ofere o surpriză şi echipei adverse, s-o surprindă. Pe jos, Bălaşa e mai bun, la jocul aerian mai bun e Dragoş Grigore. Singurul lucru de care mă tem e că nu au jucat meciuri împreună. La fundaşii centrali e greu. Dacă ai greşit, te scoate doar portarul. Dragoş Grigore era mai bun la lovituri libere pentru noi. Are un joc de cap fantastic", a declarat Ioan Andone în cadrul emisiunii "Sport Report".  

Islanda - România, joi, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

Echipele de start la meciul Islanda - România

  • Islanda: Halldorsson - Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, Magnusson - Traustason, Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson - G. Sigurdsson, Finnbogason
  • Rezerve: Kristinsson, Runarsson, B.Saevarsson, Eyjolfsson, Ingason, Sightorsson, Anderson, Sigurjonsson, Gudmundsson, Bodvarsson, Skulason
  • Tătăruşanu - Manea, Bălaşa, Burcă, Camora - Maxim, Creţu, Stanciu - Deac, Alibec, Mitriţă
  • Rezerve: Niţă, Lazar, Toşca, Hanca, Cicâldău, Puşcaş, Bancu, Keşeru, Hagi, Marin, Iancu, Grigore
 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaislanda romania 

viewscnt
Articole similare