Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Mirel Rădoi: ce i-a spus selecţionerul Franţei după ce am picat în aceeaşi grupă la Euro U21

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Mirel Rădoi: ce i-a spus selecţionerul Franţei după ce am picat în aceeaşi grupă la Euro U21

Echipa națională

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Mirel Rădoi a comentat reacţia internaţionalului francez Kingsley Coman (eligibil şi pentru naţionala U21 a "cocoşilor), care a anunţat că e gata să se lase de fotbal dacă va suferi o nouă accidentare gravă.

În vârstă de 22 de ani, jucătorul lui Bayern Munchen a suferit două accidentări succesive la ligamentele gleznei stângi, din cauza cărora a stat aproape întreg anul 2018 pe bară. A revenit pe 1 decembrie, dar a anunţat că va lua foarte în serios varianta retragerii, dacă va suferi o nouă accidentare similară.

Mirel Rădoi spune că deşi s-a confruntat cu accidentări grave de-a lungul carierei nu a putut gândi la fel ca tânărul internaţional francez. Motivul e simplu: nu ar fi avut deloc o stabilitate financiară.

"Nu m-am gândit, era culmea. Dacă mă gândeam să mă retrag mă făceam tâmplar? Eu aveam salariul lui Coman, ca să pot să îmi văd de viaţa mea liniştit? u m-am gândit, din contră. Am vrut să revin cât mai repede şi mai puternic. E clar că a cedat din punct de vedere mental, de aceea sunt gândurile lui aşa...să nu se mai opereze", a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.



În acest context, selecţionerul U21 a precizat că a discutat cu antrenorul reprezentativei similare a Franţei, Sylvain Ripoll, care i-a dezvăluit că sunt şanse minime ca fotbaliştii aflaţi deja în angrenajul echipei de seniori (Benjamin Pavard, Kylian Mbappe, Ousmane Dembele sau Kingsley Koman) să fie prezenţi în lotul Franţei pentru Euro 2019.

"Vorbisem cu antrenorul Franţei şi zicea că Federaţia n-ar vrea să fie prezenţi la Euro Mbappe, Coman şi chiar Pavard!", a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

România va juca în Grupa C la Euro U21, alături de Franţa, Anglia şi Croaţia. Prima clasată obţine calificarea în semifinale, acolo unde ajunge şi cel mai bun loc 2 din cele trei grupe ale turneului final din Italia şi San Marino.

Programul grupei C de la EURO 2019

18 iunie: Anglia – Franţa, ROMÂNIA – Croaţia
21 iunie: Anglia – ROMÂNIA, Franţa – Croaţia
24 iunie: Croaţia – Anglia, Franţa – ROMÂNIA


 

Afla mai multe despre: mirel radoicomanmbappepavard 

viewscnt
Articole similare